Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi kendimizi batırıyoruz!!!


Prawler

Öne çıkan mesajlar

Dün ATV Ana Haberi izliyordum.
Antalya'da savaş yüzünden tüm rezervasyonların iptal edildiğini ya da askıya alındığını söylüyor ve boş şezlongları gösteriyordu bir de bunun yanında yazdan görüntüleri gösteriyordu...

Bu zihniyetle nereye kadar gideriz anlamıyorum.
Bu mevsimde zaten Antalya o kadar kalabalık olmaz ki havalar yurdumuzda yeni yeni ısınmaya başlıyor

Bu zaten psikolojik bir olaydır. Oralarda rezervasyon yaptıracak adam bakar haber bültenine ''bak herkes iptal ettiriyormuş'' der ve iptal ettiririr rezervasyon yaptıracağı varsa..

1 2 hafta sonra dolacak olan kıyılar bu gerzek medya yüzünden boş olur gene hem iğneyi hem çuvaldızı kendimize batırmış oluruz

Zaten ne yaparsak yapalım kendimize yapıyoruz başkalarına değil..
Bu medya daha dikkatli olsa böyle küçük şeylerden büyük kayıplara uğrayacağımıza büyük kazançlar elde edebiliriz[hline]Prena Forum,TFC,DoD,HLDM,Donanım vs...
[email protected]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

antalya kışın bile 10 derece civarlarında seyrediyo..Havalar da şu anda orda bayaa sıcak..Asparagas bir haber deil doğrudur...tabii ki yaza oranla daha az müşteri olur ama iptal etmiş olabilirler doğrudur bence..[hline]BiRGUN KAZANDA BiRALARI TOKUSTURDUGUMUZDA, MACKA YOKUSUNDA CiMBOMU KOVALADIGIMIZDA DOLMAHBAHCE KAVAKLARI BOYUNCA UCLU CEKTiGiMiZDE, HER GOLDE PINARBASI CEKTiGiMiZ BIRGÜN BÜTÜN DÜNYA SUSACAK AMA BiZ SUSMAYACAGIZ BUGÜN NASILSAK OGÜNDE ÖYLE OLACAGIZ......! DUYSUN ALEM BÖYLE ASKI BU ALEMDE KRAL CARSI!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

prawler,haberin yanlış olduğğunu bilemezsin ki..Antalya daha önceki senelerde yılın bu bölümü de dolu oluyordu..yaz kadar olmasa da..[hline]BiRGUN KAZANDA BiRALARI TOKUSTURDUGUMUZDA, MACKA YOKUSUNDA CiMBOMU KOVALADIGIMIZDA DOLMAHBAHCE KAVAKLARI BOYUNCA UCLU CEKTiGiMiZDE, HER GOLDE PINARBASI CEKTiGiMiZ BIRGÜN BÜTÜN DÜNYA SUSACAK AMA BiZ SUSMAYACAGIZ BUGÜN NASILSAK OGÜNDE ÖYLE OLACAGIZ......! DUYSUN ALEM BÖYLE ASKI BU ALEMDE KRAL CARSI!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GeeM, 20 Mart 2003 20:10 tarihinde demiş ki:
malesef medyamız hakkaten salak.. hemde baya salaklar
Bu haberi göstermekteki amaçları ne acaba?
Gelcek turistleri de korkutmak falan mı?
Traji Komedi başladı gene[hline]Join Our Army.. OrcMasters
DivX Listem
Adamların haberleri yok ellerinde...Haber yapmak için...Neyapsınlar onların işi de zor aslında..[hline]BiRGUN KAZANDA BiRALARI TOKUSTURDUGUMUZDA, MACKA YOKUSUNDA CiMBOMU KOVALADIGIMIZDA DOLMAHBAHCE KAVAKLARI BOYUNCA UCLU CEKTiGiMiZDE, HER GOLDE PINARBASI CEKTiGiMiZ BIRGÜN BÜTÜN DÜNYA SUSACAK AMA BiZ SUSMAYACAGIZ BUGÜN NASILSAK OGÜNDE ÖYLE OLACAGIZ......! DUYSUN ALEM BÖYLE ASKI BU ALEMDE KRAL CARSI!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 20 Mart 2003 20:52 tarihinde demiş ki:
İbo Asena'yı beklerken kokoreç yedi diye bir haber çıkartan medyadan ne bekleyebilirsin ki?[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...


phuahuaha
Ağzıyla Helikopter düşüren adam diye haber var...
Küçükler zıpladı diye haber var bu niye olmasın :)[hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz
=o=
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Antalya'da çalışmakta olan bir turizmci olarak durumun pek parlak olmadığını söyleyebilirim. Oteller ve Avrupa pazarına çalışan acentalar kan ağlıyor, ama biz Rus acentaları için bir tehlike yok gibi şu an.
Turizme çok büyük darbe oldu tabii gerçekten, ve oteller son iki gündür stop sale iptalleri ve açılış tarihi erteleme duyuruları çekiyorlar bize sürekli. Yani haber yanlış değil gerçekten ama anlamlı olmadığını kesinlikle kabul ediyorum.
Dış turizme etkisi olmaz ama inan, zaten onlar şu anda çok daha yoğun olarak Türkiye'de turizmin bittiğini anlatıyorlar, en son Almanya da risk bölgesi ilan etti burayı, ki en büyük darbe odur zaten bir ülkenin turizmine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...