Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 pf küçüküç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 çav bella çav bella, politik sarkilar istiyorsan rage against the machine dinle. en azindan bir elin parmaklarini geciyor iyi parcalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ratm da dinlerim. Ha pinkin sozu olmasa, enstrumantel guzeldir bence ki bunu da tartismak yersiz. Pink Floyd sevmiyorsun madem, bari bok atma faydasi yok su dunyaya, amacsiz, gay falan gibi. (gay tabi ona lafim yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 PF'nin herşarkısı güzeldir. Hitap meselesi. Hitap etmiyorsa iddaa edilmeyecek kardeşim bir kötü şarkılar varmış bimnemneymiş diye. Kaç posttur aynı şey söylenmiş. Ben herşarkısını seviyorum PF'nin. Eleme yapmaya kalkışmak bile çok zor. Top 10'u falan yoktur PF'nin. Echoes bir şaheserdir mesela hiç söylenmemiş olmasıda enterasan. AHM bir şaheserdir yine. Hani elemek lazım ya illa, o açıdan diyorum. Her albümden 1-2 şarkı kafadan geliyor zaten şaheser niteliğinde önümüze. Careful with That Axe Eugene dinleyipde aa bu ne ki bağırıyo lan diyen öküz varlıklar zaten hiç eleştirmeye falan kalkmasın, nesnel olamıyorlar keza. Anlayıp ona göre müzikalitesini ölçebilir bi insan. Anlamadıktan sonra ne yazar birilerinin çıkıp konuşması 3-5 cümleyle. Ancak çatlak ve dikkate alınmayacak sesler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 kafasi iyi 3-5 gencken eyvallahdi da, yil 2007 bi hafta sonra 2008 adamlar dede oldu hala put yapip tapiyorsunuz. yazik. ilerleyin az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 atom heart mother: bütün çatlak sesleri susturmaya birebir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ben size demiştim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psychedelica Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 pwnbot said: kafasi iyi 3-5 gencken eyvallahdi da, yil 2007 bi hafta sonra 2008 adamlar dede oldu hala put yapip tapiyorsunuz. yazik. ilerleyin az. o grupta uyuşturucu kullanmış tek insan syd barret tır roger waters bi kere acid alıp kötü bir trip yaşadıktan sonra bir daha kullanmamaya yemin etmiştir.pf nin dark side dan final cut a kadar ki tüm albümleri konsept tir insan yaşamından politikaya kadar bi çok şeyden bahsetmiştir.Pink floyd dinlemek için belli bir birikime sahip olmak gerekir eğer o birikim yoksa pf dandik bi gruptur gibi söylemler çıkıyor ortaya kınıyorum burdan pf nin hiçbişakrısıda eğlenmek için dinlenmez hepsi derin manalar falan filan içeririr herkes anlayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ha şimdi, isityen istediği uyuşturucuyu kullanır kötü bişideğilbu kimse karışamazi kendi secimleridir. böle şiddetli savunmalara gerek yok bu konuda insanları, ki komik geliyo bana sadece syd'in uyuşturucu kullanmış olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 psychedelica said: pf nin hiçbişakrısıda eğlenmek için dinlenmez hepsi derin manalar falan filan içeririr herkes anlayamaz kusura bakma da insanlar senden mi ogrenicek nasil dinlemesi gerektigini. "sevmiosan anlamiyosundur bi boktan, hiyar." demekte ayrica sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 eğlenmek için dinlenemez demekte garip olmuş tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psychedelica Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 hastayım mazur görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Set The Controls For The Heart Of The Sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 psychedelica said: pwnbot said: kafasi iyi 3-5 gencken eyvallahdi da, yil 2007 bi hafta sonra 2008 adamlar dede oldu hala put yapip tapiyorsunuz. yazik. ilerleyin az. o grupta uyuşturucu kullanmış tek insan syd barret tır roger waters bi kere acid alıp kötü bir trip yaşadıktan sonra bir daha kullanmamaya yemin etmiştir.pf nin dark side dan final cut a kadar ki tüm albümleri konsept tir insan yaşamından politikaya kadar bi çok şeyden bahsetmiştir.Pink floyd dinlemek için belli bir birikime sahip olmak gerekir eğer o birikim yoksa pf dandik bi gruptur gibi söylemler çıkıyor ortaya kınıyorum burdan pf nin hiçbişakrısıda eğlenmek için dinlenmez hepsi derin manalar falan filan içeririr herkes anlayamaz Derin manalar falan filan içerir herkes anlayamazmış.Vay be.Otorite konuştu.Lester Bangs maşallah. Mesela Lucifer Sam ne gibi derin manalar içeriyor?Anlamak için ne gibi bir birikim gerekiyor?PF şarkıları dinlenirken neden eğlenilmesin?Bir Young Lust,bir Bike,bir The Gnome dinlerken gayet eğlenirim ben.Roger Waters,o yaşama ve politikaya dair şarkılarını gayet anlaşılır sözlerle yapmıştır,insanlar anlasın diye. Ha tabi Pink Floyd'un anlamak birikim gerektiren şarkıları vardır.(Sysyphus adlı üç bölümlük bir parça vardır mesela,hoş bir gönderme bulundurur içinde)Fakat abartmamak lazım diye düşünüyorum.Sayısız şarkıcının ve grubun sözlerinde çeşitli kültürel göndermeler bulunur.Bob Dylan'ı yediden yetmişe herkes dinler,fakat adamın şarkılarında sayısız gönderme bulunur,herkesin de bunları anladığını zannetmiyorum. Diyeceğim o ki,sevdiğimiz sanatçıları abartıp elitizm yapmayalım.Herkesin müzik zevki kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar