Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patideki floydianlar

psychedelica

Öne çıkan mesajlar

Kemığl demişken, Never Let Go ve Benighted'ın başlarına bakın. Mikağel söylemişti galiba alıntı yaptıklarını.

Oftopik oldu biraz kusura bakmayın.
Bir ara Pink Floyd diskografi çekmem lazım. Psychedelic bilgim pek fazla değildir ama, prog müziğe son zamanlar sarmış biri olarak edinmem lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

-Cleglaw- said:
PF dinleyicisiyim bende. Şu 16-17 yaş aralığı hakkında düşünceleriniz biraz ilginç geliyor bana. Açıkçası ben çevremde bu yaşlardan oluşan tek bir PF dinleyicisi görmedim. Burdanda arkadaşım olarak bir tek Devrim'i(Dev) biliyorum. Nadir rastlanan bi durumdamıyım, benim çevrem sizinkinden çok mu farklı bilemiyorum.

beni de bilin.100 puan bana.en birinci olucam!
Sosyal ağlarda paylaş

Dev said:
pwnbot said:
pink floyd 2-3 sarkilik bi gruptur. nirvanadan bi gomlek iyi

kalbin kırılmasın abicim ama radyoda disco partizanı çalan bir adam için pink floyd ağır kaçar biraz.

seni pikapimda tersten calardim, erdöldöldöldöldöldöl diye gizli mesaj gelirdi ama sattim pikaplari sori =/
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman pink floydun bir olayi yok diyen adam muzikten anlamiyordur abicim. Cok kaliteli sarkilari vardir. Birey wisdom leveli atladikca hosuna gidebilecek parcalari da vardir.

Benim begenmedigim parcalari da vardir netekim, ama diger gruplarla karsilastirilinca allah gibidir. Bi insanin bu muzikten bi bok anlamamasi icin ya angut olmasi gerekir ya da derin dusunmemesi. Yuzeysel yasamasi yani. Ha diceksiniz yuzeysel yasayanlari asagiliyo musun?

Hayir asagilamiyorum, tarz meselesi. Ama cok az insan taniyorum ben wish you were here dinleyip de etkilenmeyecek. Etkilenmiyorsa harbi yuzeysel bi adamdir. Kendisinden utanmasina da gerek yok, herkes dusunecek diye bi kaide yok ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Tek bir albüme bakalım, en basitinden.
---

Pigs on the Wing(2 partı birlikte alıyorum)

pink floyd bu sarkiyi akilli insanlara ithaf etmistir. birazda anarsistlik guduler insana.
(neo, 22.07.2002 03:25)

Dogs;

pink floyd dan gücü tatmış ama hiç bir zaman en güçlü olamayan ve yavaş yavaş kaybeden insanlara öğütler ve ölüm sebepleri.
(rentboy, 20.08.2005 23:38 ~ 23:39)

Pigs;

buyuk medya patronları, politikacılar vb. gibi sistemin ust tabakasındaki kişileri hedef alan pink floyd eseri..

mary you're nearly a treat
mary you're nearly a treat
but you're really a cry.
(samurai kajoshin, 08.11.2004 03:41 ~ 03.03.2005 21:02)

Sheep;

"tanrı benim çobanımdır boyun eğerim" kısmı yüzünden müslüman ülkelerin çoğunda yasaklı olan şarkı.
(ortamvirusu, 15.08.2003 17:03)

---

Hakikatten cok amacsiz, mesajsiz bir grupmus abi. Led zeppelin sanki, paso eglence, ooh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...