Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Bu bursu almaya hak kazanan var mı? Varsa ne zaman bursu vermeye başlıyorlar. 1 ay önce çıktı bana gittim gereken evrakları verdim Taksim Metro'daki yerlerine. Bana haber geleceğini sölediler. Fakat ses yok bayadır. Bilen varsa haber verebilir mi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 1. dönem bitince toplu olarak alıyorsun parayı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 yanlış olmasın ama bugün bi arkadaşım ziraat bankasından 100ytl çekti ibb bursu dedi bana tekrar sorarım yrn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 valla sorarsan çok sevinirim cidden. Çünkü anlamadım haber gelicek dediler, bi kağıt verdiler bi numara falan yazio üstünde. Öle bekliorum 1-2 aydır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 mortis geç oldu biraz kusra bakma ama öğrendim bu ibb'ye başvururken kağıtları teslim ederken bi banka şubesi sölüyomuşsun sanırım hangi şubeyi seçtiysen oraya gidip paranı alabilirsin burs dağıtımına başlamışlar, benim arkadaşa da geri dönmemişler ama başka bi yerden dağıtıldığını öğrenmiş, o da gitmiş banka şubesinden çekmiş parasını gidip alabilirsin paranı yani, aynı şubeden bankamatik kartı için de başvuruyosun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 hayda ben şube yeri falan sölemedim ya :( kimse beni sevmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 başvururken göztepe falna seçmiş olabilirim oturduum yeri , öle bişeyler hatılrıo gibiyim, yarın sabah gidecem ziraat banka, şimdi netten baktım . harbiden geçen hafta başlamışlar kruban bayramı öncesi parayı vermeeye çok saolasın cavanagh ^_^ anathemanın gücü senle olsun hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 gittim ziraata aldım paramı geldim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 mutlu senı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 bi yemek ısmarlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 yılbaşı içme param bu! haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 oha ne açsın mortis saate bak adam 9.19 da aldım diye mesaj atmış naptın atm yi kırıp parayı oradan alıp not mu düştün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ahhaa yok be okula gidecektim erken çıktım 9 da dayandım kapısına bankanın adamlar açtı bankayı girdim aldım paramı çıktım ^_^ Banka 2 sokak ötemde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 burs yillardir basvurmaya gonlumun elvermedigi bii ihtiyaci olan alsin diyorum hic basvurmadim allaht muhtac etmesin walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 marmara göztepe kampüsünde mi okuyosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 hayır da göztepe benzincinin orda oturuorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar