SbNN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 renklerin canlı olması fena deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 makinen nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Bunları çektiğim makine dandik birşey 7mpixel Hp marka birşey. Nikon d40x alacağım en yakın zamanda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ben d80 aldım. renkler böyle canlı çekemedim daha ayarları tutturamıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 3 resimde renkler güzel çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 yuh çok net ya hp ile olacak iş değil. renkler süper de ben bright/contrast ayarı çektin sandım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Rsimlerde oynama var mı yoksa direk halleri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Picasa'da oynadım biraz renkleri canlandırma adına . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Kedi cok iyi,guzel bir bakıs arka fon da cok iyi. tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 kedinin diline bak hehaheahaheheahea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 gayet hoş bence.. devam et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 renkler çok güzel kediye bayıldım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 kadi süper gerçekten... renkler de bi o kadar canlı çıkmış tebrikler ellerine sağlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 helal olsun(Y) güzel çekmişsin=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 renkleri patlatmıssın daha hos olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 kadraj hataları var ilk resimde, denizi okadar almamalıydın bana göre, objektifin nedir acaba? bide diyafram seçiminde bir sorun var, ışık ölçümünü nasıl yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 SbNN said: keşke kadrajı biraz sağa eğseydin. ve ordaki genci kesik almasaydın çok daha güzel olurdu. tabi fotorafta formül yoktur. birde binaları çekerken daha yakından alırsan ahenkli bi görüntü yakalarsın. yerde sürünerek bile foto çekmeyi dene açı çok önemlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Bunları çektiğim alet SLR değil bildiğin sıradan bi digital foto makinesi o yüzden objektif , diyafram , ışık ölçümü sorularına cevap veremiyorum . En yakın zamanda Nikon d40x veya Canon d400 alacağım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Makineyi alır almaz kadraj çalışmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 çok güzeel çook ssüper hemde 1. resim çok sexsiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 oh wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar