SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Kardeşimin 6 yaşını doldurması ile kedi alma kararı varmiş durumdayım. İran kedisi almak istiyorum. Ama aklımda bir sürü sorun var. Bir önceki iran kedimi veterinerin aşırı dozda iğnesinden dolayı kaybettim. Onun için temkinli yaklaşmak istiyorum. Birincisi istanbulda nerden alabilirim. Fİyattan önce yavrunun sağlığı önemli ikincisi fiyat aralığı nedir * Üçüncüsü İstanbul Maltepede oturuyorum şu anda. Buralarda bildiğiniz iyi bir veteriner varmı. Son olarakta evde kedi geleceğinde ne gibi değişiklikler yapmalıyım. 8elektrik kabloları vs gibi) şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 eğer biraz daha beklersen (yani daha çiftleştirmedik öle düşün) ben sana bedavaya bir tane verebilrim, biz çitfleştirecez sadece doğru zamanın gelmesini bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 abi ilk cümleden; "kardeşimi 6 yaşından küçükken kedi gibi okşuyordum, artık büyüdü, bi kediyle yerini doldurayım." gibi anladım ilk okuduğumda. kendimi takdir ettim aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bizim köpek (ki kendisi kardeşim olur.) premature doğduğundan kedi beslenmesi falan 6 yaşına kadar yasaktı. Şimdi yasak kalkınca bir evcil hayvanı olmasını istedim. Sorumluluk almak konusunda gayet eğitici sonuçta. Ha kardeşim sevimliliğini kaybettimi... kesinlikle hayır. Abisi olarak 1.95 lik adam olduğum düşünülürse yeni yeni istediğim gibi sevmeye (hırpalamaya :p) başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Bakırköyde okadar şirin hıpır ve kücük ayrıca yeşil gözleriyle karizmanın hat safasına ulaşmış bir iran kedisi yavrusu (3 aylık) 500 dolardı :) alamadık bizde dolayısı ile suan var bitane bende 6 aylık oldu. Safkan olduğu için gözleri çok akıyor günde 1 kez silmek gerekiyor. haftada en az 2 kere taramak gerekiyor. Kedi dediğin kedi gibi olcak suscak oturcak nerdeeeee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 abi susup oturmaz herzaman ama ısıne gelınce dedıgın gıbı kımseyı sallamadan oturan yatan kendı kısısel bakımını yapan bır kedı cınsı tanıyorum..siyam!!ama hıcte boole deıller aslında herneyse:D bence ıran kedısı tuy acısından cok tedırgın edıcı olabılır..yanı ne bılıım hepsı dokuyor ancak puff hepsını cok sevıyorum..tavsıye olarak ıse ınternetten bıreysel ılanları takıp etmenızı tavsıye ederım yoksa petshoplarda dedıgınız gıbı boole ucuk fıyatlar var sakın dıyeyım yanı..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yuvaariyorum.blogspot.com gibi yerler var. burasi barinak gönüllüleri derneginin pet shoptan önce böyle yerlere bak, evsiz bir sürü güzel yavru kedi var.. hepsi cins olmuyo tabi ama oldugu da denk gelebilir.. iran kedisi de bulabilirsin.. bazilari coktan asilanmis ilaclanmis da oluyo. bi bak istersen. üstelik bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar