Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kumpir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
boston daha Türklerin gittiği başka eyalet varsa da bilmiyorum... ben genelde gidilenleri saydım

şehir olarak da new yorkj[signature][hline]I can't get no sartisfaction!
*!you feel horny*
Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Mesaj tarihi:
Küçükken meyve kasalarını parçalayıp yerde ufak bir kuyuda kor haline gelene kadar beklerdik daha sonra patatesleri içine koyup beklerdik pişmesini. Onun yanık tadı yokki şu anki satılan patateslerde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
kesinlikle soyarken elin yanar tutamazdın o bile zevkliydi,onu tuzlar üfleye üfleye yerdin başka hiçbirşeye gerek kalmazdi zaten o tadina doyulmaz lezzet kendi pişirmenin hazzı,ağzında dağılışı anılarım depreşti.Şimdiki nesilde nerde yok mayanozi olsun aman kaşari eksik olmasın,salamda koy ha yok miğirim bunların gözü doymaz :)[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
şu thread öğlen karnımı acıktırdı, saat kaç oldu yine açım yine çıkıyo karşıma, ayıp bea ayıp bee :-p[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Mesaj tarihi:
köz halinde kömürleri kuma gömersin arasına da pattileri .. nası olur o kumda var ya uşşHh .. nar gibi kızarır kabukları teizlemek sorun olmaz çünkü kül kum tutmaz .. yuMmy .. :şlap&şlup:[signature][hline]sadece ölüm ...
Mesaj tarihi:
Ya evet birde pis bir kağıda doldurulmuş tuz olur onu açarsın bi yana yedikçe yeni açılan kısmı banar veya bolca dökersin. Daha ağzındaki bitmeden bir sonraki lokmanın tuzunu hissedersin.
AÇIKTIIIIIIMMMMM[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 20 January 2004 20:14 tarihinde demiş ki:
fırında özellikle kül içinde hatta aluminyum folyoya srılı

sende bu işlerden baya anlıyon haa :)[signature][hline]Where is Anatolia?
Hades is Forever Paticik.Com

Mesaj tarihi:
ben burdan bu topici fırsat bilerek kumpirime zeytin istemediğim halde ısrarla koyan Otantik Kumpir çalışanlarını şiddetle kınamak istiyorum..(nefret ediyorum abi zeytinden)[signature][hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!!
Mesaj tarihi:
Valla kaç gündür sizin yüzünüzden her okudugumda canım çekio gidip ortaköy de yiyim bugün dedim bu sefer de yagmur aldı başını gidio rüzgar desen öyle bu havada nerde yicem ben kumpir :( Evde de kumpirlik kocaman patates de kalmamış zaten.

Allah kahretsin bende startrek deki yemeğin içeceğin adını söyleyince ışınlayan makineden istiyorum :([signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL)

Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
Mesaj tarihi:
said:
Hadescik, 21 January 2004 13:56 tarihinde demiş ki:
sende bu işlerden baya anlıyon haa :)

sen de benim gibi müzmin bekar ol seve seve anlıyorsun :)
daha bende neler vaar... boşuna dmeiyorum beni alan karı yaşadı[signature][hline]I can't get no sartisfaction!
*!you feel horny*
Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Mesaj tarihi:
babacum banada canım çekti valla bu saatte sipariş vermeye utandım sen yap bana maille yolla[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
zaten teyzemin yeni laptopunada çökmüşüm yatağımdan uzanaraktan takılıyorum patiye[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
patatesler önce haşlanır sonra fırına verilir :)
haşlamadan fırınlarsanız saatler sürer pişmesi
folyoya sararsanız dış kabuğu sertleşmez, kumpir tadı vermez[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...