Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uo Asist Acıklamalı nerden bulurum

casher

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar bu UoAsist Olayı cok sınırlerımı bozuor.Buluorum ındırıorum acıklama oluor kımınde olmuyor.Wın Xp Kullanıorum bazen Oluor bazen olmuor sımdı benım bılgısayar format atmam gerekıor vırus var alette cok yavasladı Ancak bu program gıtcegı ıcın atamıorum Hep ındırıorum kuruorum aynen yapıorum Tugsoft dıe bı eror verıor baglanırken ondan kurtulunmuor.Bole bı ııce acıklamalı kesın calısacak bı halını bılen var mı adres fln verebılır mısınız
Sosyal ağlarda paylaş

sendekini internete upload et . böylece kaybetmezsin . ben adres bilemiyorum hazır kusura bakma[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 21 January 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
Yalniz bir sefer kullaninca bir daha kullanamiyorsun şu anda son 2 3 haftadir bişiler var çözemedim galiba yeniden patch gerekiyor bende denemedim.

Evet benım bahsettıgım sorunda o bılgısayara bı kere yuklenınce sılınıor ya ondan sonra kurulmuor bu var bıde bılgısayara fdisk atmama ragmen bole bı sans eserı mı kuruluor desem ole bısı aynı yaznaı yaptım olmadı arkın bılgısayarında ve bızım ıkıncı bılgısayarda ama kendı bılgısayarımda bı kere denedım tıpa tıp aynı skeılde oldu bı garıplık var o yuzden sole ksuursuz keısn bı cozumu vardır mutlaka cogu ınsan kullanıor benım konustugum ancak herkes karambole yuklemıs.Soruorum enrdne ındırdın bana ark yukledı onada onun arkı yukledı bu isin derinine inmek lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WogeN, 21 January 2004 17:03 tarihinde demiş ki:
said:
TaZmAnYaK, 21 January 2004 16:32 tarihinde demiş ki:
uo assist free serverlarda kullanılmıyo ki...?

Taz, kullanılıyor . Full patch istiyor

ya benim bildigim uoassist calıstırmak icin kodlar fln ister onları satın alırsın; siz nası free shardda calıstıyosunuz? bi tane crackli eski version var bi tane. onun da işlevleirnin calısıp calısmadıgını bilmiorum. onu mu diosunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
lol nası kullanılmıyo
ben 2 sene free serverda kullandım
aynı anda 2 serverda oynuyodum ozamanlar
biri ingliz dieri türk
2sindede calıstırıyordum
full halde
bütün özellikleri vardı

mesela ornek

çantadan cure pot seçiyosun
bide keg seçiyosun
tıklıyon macroya cantadaki bütün cure potları bulup keg e dolduruyor
sonrada 2. macro
alchemy kasıcaksın cure pot yap diye ayarlıyosun yapıyo failsiz mis gibi

sonra pvp ye gidiceksin
bütün macroları ayarlıyosun
kendine bandaj yapma macrosunu f1 e
healpot içmeyi f2 ye fln
serverda bunlar için cureic
bandajyap diye komuta gerek yok program kendi tanıyo :)

key lazım ama zamanında vardı bende hepsi
simdi varmı bilmiyorum cdleri arşınlamam lzm bayadır kullanmıyorum ama mis gibide calısıyo yani ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Sosyal ağlarda paylaş

E Taz akıl var mantik var ben özelliklerini kullanamazsam neden assist ile girecem oyuna ??

Elbette bütün özelliklerini kullanabiliyorum key istemesi ise doğaldır içinde readmede bir serial var onu girince free olmasi felan farketmiyor sadece ipyi bilmen yeterli tabi client versiyonda..[signature][hline]Icq =224455507
Mail = Xharloan
Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.........
Asi vE Mavi

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...