Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir-Kibris Sehitlerinde yemek yencek yer.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar koca kibris sehitlerinde bugun adam gibi bi yemek yiyemedim.Bu yuzden bu topici aciyorum.Bilginiz guzel yerleri falan yazarsaniz fiyatlari,yeri ile beraber guzel bir yerde yemek yiyebilicegime inaniyorum.En azindan bugunku gibi midem bulansin istemiyorum.

Dip not:Bu topic saka degildir cidden gerek duydum yani boyle biseye.
Mesaj tarihi:
gündoğdu lokantası mı ne ünlü kokoreççi var bi tane orası

edit: ekmekiçi var döner için, ayrıca coco loco'nun 10 metre yakınında bulunmamanı tavsiye ederim, salatadan kurt çıktı bi keresinde. aynalı maynalı bi yer vardı ikince solda unuttum adını. bi de avşar var tabii zenginseniz.
Mesaj tarihi:
@Cons:yeri+fiyati lutfen
@Marlon:Abi kordona yaycakken ordan aliyorum zatende.Oturup adam gibi yemek icin diyorum ben.
@Doruk:O kokoreçciden Zehirlendi bi arkadasim 3 gun okula gelmedi.
@Jandor:Abi Pidematikte bayar be adam gibi diyorum hani :D
Mesaj tarihi:
yalnız öyle bi yazmışın ki
chat ortamında konuşmuşuz sandım.
hatta bana yazdığın cevabı ben söylemişim gibi yansıttığını falan sandım.

Lan noluyor gece gece eheuhe :)
Mesaj tarihi:
Altın kapı mafya gibi ya :D
Bi sokak düşün sağda ve solda olmak üzere 3-4 restorant var ama hepsi aynı eheh

Ekmekiçi,pizzapizza,cocoloco,papizta dörtgeni var böyle sevince yakın tarafta. O 4gen iyidir.

Biraz daha ilerle, Festa diye bişey var hemen hemen yeni açıldı. Döner station yazdıkları için bi antipati kapıp gitmemiştik uzun süre, sora bi gittik ve bidaa gittik. Panini diye bişeyleri var, avrupada içine kaşar koyulan uzun ekmeğe diyolar sanırım panini. Bu adamlar öyle uzun bi ekmeğe kaşar ve tavuk veya et döner koyuyor. Tavsiye ederim çok güzel. Ondanda öte festanın verdiği soslar enfes ötesi.

Öbür tarafa gidince, taşfırın ve kokoreççi var işte oh mis daha da gidince çok ilginç enteresan bişey göreceksin;
Pizzacı ama pizzalar tabakta değil. Pizza hamurunu külah biçiminde düşün, pizza malzemesinide dondurma diye düşün. Aynen öyle. Enfes süper ve enteresan bişey, enteresanlığına ve az bulunurluluğuna göre çok pahalı olmamakla birlikte doyurma oranına göre biraz pahalı sayılır ama mutlaka deneyin.

O değilde bu külah pizacısının adı neydi bilmiyorum :D
Yeni bi dükkan işte böyle gıcır gıcır, görürsün zaten.. Afiyet olsun hadi ;p
Mesaj tarihi:
Coco Loco fiyat olarak uçmaz,yemekleri de orjinal ve zevklidir.Arizona soslu veya Meksika soslu tavuk güzel olur.Fırın makarnaları da ambiyanslıdır.Mekanın çok dolu olması ve servisinin yavaşlığı handikap tabi.

Kırçiçeği;Çeşme,Bornova ve Karşıyaka'dan başka burdada hizmet verir fiyatları Çorba ve Pide çeşitlerinde uygundur.Manisa kebabı en tavsiye edilesi seçeneğidir bence.Gece açık olması sebebiyle çorba vs içmek için ideal.

Sevinç pastanesinin yanında Vitamin Bar var,ayak üstü Ayvalık Tostu,Hot Dog gibi zımbırtılar yemek istiyorsan yanında her çeşit taze sıkılmış meyve suyuyla götürebilirsin,fiyatları uygundur.

Ama eskiden Baba'nın yeri vardı ki bi sandviççi,onu yıktılar Gül sokağa daha yakın tarafındaydı Alsancağın..O açık olsa başka yer aranmazdı.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Papizta da iyidir.Cocoloco nun yanında..
Cocoloco ya gitmenizi önermem,servis yavaş ve bir salata yığınının içinden çıkabilecek her türlü şey çıkabiliyor.
(bkz.sinek+böcek+kurt*canlıydı*)bir de üstüne para veriyorsunuz..kötü yani.Sırf salatanın değil yemeği yanındaki garnitürden de 3kez çıktı.
Alin's iyidir.festaya yakın ama orası da azck pahalı gibi.onun dışında bilindik yerler işte,vitamin bar,pizza pizza falan..
Her zaman takıldığımız yerler.Baktınız olmadı,az yürüyün gazi ilkokulunun karşısında burger king var =)
Mesaj tarihi:
Afush said:
Papizta da iyidir.Cocoloco nun yanında..
Cocoloco ya gitmenizi önermem,servis yavaş ve bir salata yığınının içinden çıkabilecek her türlü şey çıkabiliyor.
(bkz.sinek+böcek+kurt*canlıydı*)bir de üstüne para veriyorsunuz..kötü yani.Sırf salatanın değil yemeği yanındaki garnitürden de 3kez çıktı.
Alin's iyidir.festaya yakın ama orası da azck pahalı gibi.onun dışında bilindik yerler işte,vitamin bar,pizza pizza falan..
Her zaman takıldığımız yerler.Baktınız olmadı,az yürüyün gazi ilkokulunun karşısında burger king var =)

4 yıldır falan gideriz arada bir daha hiç bi hayvanla karşılaşmadık
Alin's de biraz lüks sayılır dediğin gibi.
  • Yeni Oluştur...