Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Arattım ama bulamadım. Opeth'in 9 Kasim 2006'da, Londra Camden Roundhouse'da verdiği konserin kayıtlarından oluşmuş albüm. Albümde bulunan şarkılar mutlaka elde bulunması gerektiğinin belgesi niteliğinde. Cd1: 01. when 02. ghost of perdition 03. under the weeping moon 04. bleak 05. face of melinda 06. the night and the silent water cd2: 01. windowpane 02. blackwater park 03. demon of the fall Deliverance hariç tüm albümlerden en az bir şarkı var. Şimdi bu topici bu tarihte açmamın sebebi albümü alıp tamamını an itibariyle dinlemiş bitirmiş olmam. Yorumuma gelince; davul atakları yönünden acayip derecede eksik buldum. Albüm'de dinlerken orgazm olduğum atakların hiçbiri yok neredeyse. Ayrıca insanı mest eden bazı aksak ritmlerde de eksik var. Benim sabah akşam dinlememden mi yoksa opeth'in aşmışlığındanmı kaynaklanıyor bilinmez fakat en ufak bir trampet sesi eksikliği acayip derecede rahatsız ediyor beni. Bu albümde çok vardı. Diğer enstrümanlar kusursuza yakın. Sadece Blackwater Park'ta biraz sıçış var gibi geldi. Mikael bir bölümde çalmıyor vs. Fakat özellikle canımı sıkan söylediğim gibi davul. Özellikle heyecanla the night and the silent water'ın sonunu beklerken sondaki -bence dünyanın en aşmış oturmuş ataklarından biri- atağı duyamadım üzüldüm. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :( Ayrıca Peter Lindgren gitarıyla kaydedilmiş son albüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 youtube e atmisti bi eleman blackwater park disindaki sarkilari http://www.youtube.com/profile_videos?user=pestriddenjackals&p=r davullar beni de tatmin etmemisti ama genel olarak begenmistim. ilk gordugumde dvd sanip baya bi gaza gelmistim lamentations 2 gelio lan!1 diye ama cd mis tabi.alinip dinlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 dvdsi 2008de çıkacakmış, almayı planlıyorum ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Promosunu dinledim, davullar dışında şahane. Daha da önemlisi bildiğim kadarıyla normalde canlı olarak çalmadıkları 1-2 parçanın mevcut olması. Davullar biraz "eksik" diyelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 damnation albümü hariç keyboard gereksiz bence. olmasa daha iyi olur her dinlediğimde nerden çıktı bu diyorum. ayrıca face of melinda nın son kısmındaki davul albümdekinden biraz farklı ve daha güzel geldi bana. genel olarak güzel, dvd yi izledikten sonra daha da güzel bir tad vereceğinden eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 dvd çıkınca kesinlikle almak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 under the weeping çok manyak olmuş tüylerim diken diken oldu.face of melinda ve the night and the silent water da manyak.albüm acaip hoşuma gitti.dvdsi de eylül 2008 de çıkcakmış ya delirdim çok geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ben 1-2 şarkı dışında,playlisti beğenmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 dinliyorum şu an. uzun süredir dinlemiyodum opeth iyi geldi. davulcuları değişti mi bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Evet. Ghost Reveries'in kayıtlarından sonraki turneye Lopez katılamadı, onlar da avrupa turnesini Axe ile amerikayı da Gene Hoglan ile yaptılar. Hemen ardından da Lopez tamamen bırakmak istediğini söyleyince Axe kaldı kadroda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Başta Lopez sandım, duyunca sevindim. çünkü Lopez zaten kaçırma huyu olan bir adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ses kaydını ben pek beğenmedim açıkçası, çok reverb var ve sesler birbirine karışmış. açıkça duyulmuyor. davul parçaların bütününü dinleyince pek eksikmiş gibi gelmiyor. özellikle davullara odaklanınca eksiliği hissetmiş olabilirsin :) bi de eylül 2008 çok geç ya ben sanki ilk çeyreği diye okumuştum..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 evet bencede davulun zevkden kendimden gectigim atakların cogu yok gibiydi. birazda diger sarkılarda sanki yavas kalmıs gibi( album versiyonuna gore) ama onun dısında guzel :) opeth olsun camurdan olsun zaten yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar