Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vista Problemi

pentus

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,
Vista x64 kullanıyordum ve cok memnundum taaki gecen gun yeni HDD alana kadar. 2 tane 500 GB HDD aldım. vista'yı yine yukledim ama yukledigimde farkettimki C:Program Files'da yanında (x86) yazıyordu. heralde bir sorun var dedim ama pek umursamadım. ancak simdi hic bir oyunu calıstıramıyuorum. sorunun o oldugunu dusunuyorum ve kac kere yeniden yuklediysem de sorunu cozemedim. bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

yeterli bilgi wermemissin demissiniz kusura bakmayın benim hatam.

butun suruculerin teker teker netten 64Bit'e uygun olanlarını indirdim tekrardan. hepsini yukledim. ancak makinede bi takılma baslamıstı durup dururken 2-3 sn'ligine mouse donuyordu ben oda olur onemli digil demistim. ama oyuna tıkladigimde gelen mesaj direk "windows calısmayı durdurdu"
Sosyal ağlarda paylaş

yaw walla abicim "Gears Of War" dısında butun oyunlarda sorunu yasadım. yane hepsini yukluyorum we calıstır dedigimde "windows calısmayı durdurdu" diyor. yani sorunun nerde oldugunu bilmiyorum ama takılmalarda cok oluyor. vistayı yeniden yuklemeden once bogle bi sorunum yoktu yaw. ben sana sistem hakkında bilgi weriyim belki yardımı dokunur.

Intel Core Duo 2,66 Hz
4*1 GB Ram
2*500 GB HDD
Audighy SE ses kartı
Nvidia 8800 GTX ekran kartı

eger ihtiyacın olan baska bir bigi warsa soyle lutfen walla kafayı yemis durumdayım :D zaten bi tatilimiz wardı ondada hic bisi yapamadık yaw :D
Sosyal ağlarda paylaş

Değişik ekran kartı sürücüleri dene. Geerekiyorsa uyan bütün sürücüleri tek tek dene derim. Yeni sürücü kurmadan önce de eskilerini tamamen sil mümkünse.

Bana aynı sorun olmuştu Vista'da. Ekran kartı sürücüsünden kaynaklı olarak DirectX çalışmıyordu. Eski bir sürücü kullandım düzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...