Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

:D klasörü ( biçimlendirme sorunu )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yerel disk ( D: ) yi acmaya çalsırken D sürücüsündeki disk biçimlendirlmemiş. şimdi biçimlendirmek istermsnz ? dior . d klasöründede önemli dosyalar war . biçimlendir dersem silinirmi onlar :S bide :D de disk yokki disk biçimlendirilmemiş dior :S :P yane bazı disketlerde oluyor o sorun ama simdi nie dio anlamadım . yardım ederseniz sevinirm. ne yapabilirim düzaelmesi için ? şimdiden tskrler
Mesaj tarihi:
fiziksel zarar görmüş olabilir harddisk'in.

biçimlendir dediği format işte, basarsan veriler gg olur. ama bastığında zaten onu tamamlayamayacaktır, "biçimlendirme başarısız" gibi birşey der.

çözüm yolunu bilmiyorum da, sen yine de basma o Evet tuşuna.
Mesaj tarihi:
tskrler yardmn için . ama birden bire olmus . baska bi sorun yok :S bi bakim dedim hata werdi . inş önemli bişi deildir. saten evete basmayı dşünmyodmda yinede iiki basmamısm . daha cok bilgisi olan yada baska önerisi olan warsa ve yazarsa :p sevinirim
Mesaj tarihi:
Harddisk yuzeyindeki dosyalari gorup kurtarmani sagliyor iste. Dosya sistemi bozuldugu icin windows dosyalari goremiyor su anda, bu dosyalarin hepsi birden bozulup harddisk tamamen silindi demek degil, fiziksel olarak hala dosyalarin %90'i duruyordur orda en az.

Bozulmayan kismini R-Studio ile kurtarip, format vs. cozumleri daha sonra rahat rahat yapabilirsin, dosyalari kurtarmazsan rahat hareket edemezsin ve hatalarinin geri donusu olmaz
  • Yeni Oluştur...