sehzade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 yerel disk ( D: ) yi acmaya çalsırken D sürücüsündeki disk biçimlendirlmemiş. şimdi biçimlendirmek istermsnz ? dior . d klasöründede önemli dosyalar war . biçimlendir dersem silinirmi onlar :S bide :D de disk yokki disk biçimlendirilmemiş dior :S :P yane bazı disketlerde oluyor o sorun ama simdi nie dio anlamadım . yardım ederseniz sevinirm. ne yapabilirim düzaelmesi için ? şimdiden tskrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 fiziksel zarar görmüş olabilir harddisk'in. biçimlendir dediği format işte, basarsan veriler gg olur. ama bastığında zaten onu tamamlayamayacaktır, "biçimlendirme başarısız" gibi birşey der. çözüm yolunu bilmiyorum da, sen yine de basma o Evet tuşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 tskrler yardmn için . ama birden bire olmus . baska bi sorun yok :S bi bakim dedim hata werdi . inş önemli bişi deildir. saten evete basmayı dşünmyodmda yinede iiki basmamısm . daha cok bilgisi olan yada baska önerisi olan warsa ve yazarsa :p sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 R-Studio indir kurtar icindeki dosyalari, sonra cozersin sorunu scandisk tipi programlarla veya formatlayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 tskrler peki bu r-studio tam olarak ne işe yarıyor. yane dosyaları onla alabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Harddisk yuzeyindeki dosyalari gorup kurtarmani sagliyor iste. Dosya sistemi bozuldugu icin windows dosyalari goremiyor su anda, bu dosyalarin hepsi birden bozulup harddisk tamamen silindi demek degil, fiziksel olarak hala dosyalarin %90'i duruyordur orda en az. Bozulmayan kismini R-Studio ile kurtarip, format vs. cozumleri daha sonra rahat rahat yapabilirsin, dosyalari kurtarmazsan rahat hareket edemezsin ve hatalarinin geri donusu olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 çok tskrler . peki o dosyalarda bi sorun filan olurmu . ne bilim virüs falan :S :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar