Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 2 + bir - yapmaz kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 adam - + tanımıyo bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 KERMİT O SENİ DEĞİL O SEN ONU OLMASIN OMG :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 LAN NE ADAMSINIZ SİZ REZİL ETMEYİN Bİ KARİZMAMIZ VAR VURDULAR FELAN MAFYA AYAKLARI DERKEN NELER ÇIKARDINIZ MEDYA GİBİSİNİZ !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 BİZ ÇIKARMADIK KANKA ABLA! ÇIKARMIŞ SANA ÇIKARCANI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 PİS HERİF AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 lan ne hallere düştük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 O hallere şu anda düşmedin kermit. Zamanında düştüğün hallerin kozmik bir yansıması şu durum. Abi... erkek lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Nasıl moderatör olduğun da şaibeli, of of offffffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Ne şaibesi be. Adam 2. el modu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 of kermit şey mi çıkmış of of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 I ve got balls of steeel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ya ya sorma kardeş şey çıktı. Dota hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 yanlış anlama olmasın arkadaşlar bilen var bilmeyen sonra kalkıpta birisi şöylesin böylesin derse kötü olur mafya yönümü çıkarmam pek hoş olmaz neyse hikayeye küçüklüğümden başlayayım ben 7 yaşımda ağaca çıkmış vişne toplarken düştüm ve pipim biraz kanadı =[ şimdi ise artık ismini söyleyemiyeceğim kadar gözümden düşmüş 3 5 arkadaşımdı onlar ile bi msn konuşmasında 2 aydır icraat yok dedim. 2 ay önce ne yaptın dedi bende hatırlamıyorum dedim şöyledir böyledir derken buraya kadar geldi artık herşey buraya kadarmış patiyi ve sizinle olan arkadaşlığımı bitirme kararı aldım yeter artık ben büyük işlerle uğraşıyorum artık baldıra dikişi boş yere attırmadım artık daha neler neler görücez ki bu ilkiydi bide arkadaşlarımız çıkıp bize şöylesin böylesin diyolarsa buralardan göçme zamanı geldide geçiyor bile hepinize teker teker veda yazamıycam ama şu kişileri unutmıycam hiç bir zaman murtaza abi vahdettin baba arif abi kamil usta kaportacı irfan kasap recep sallama kazım sizin yeriniz benim için hep ayrıydı paticikte ismini unuttuğum varsa da kusura bakmasınlar çok duygu yüklüyüm şu anda aklıma gelmiyo bişiler =[ bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Ben de seni unutmayacağım kardeş...... Eyvallah................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 PATİCİK'E KERMİT ANITI DİKELİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Okumadım çok uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 okurmusun lütfen uğraşıyorum 30 sn zamanımı harcayıp veda mesajı yazıyorum sen kalkıp okumadım diyosun aklını alırım ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 dota? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Oliviz imzan bile yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 dota ozmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 tamam werewolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Okumayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Olivies ağzına sıçrarım senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 hmm dün telde öyle demiyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar