Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Doktora gittim ve kıl dönmesi olmuşuz. Ameliyat olacağım. O yüzden tırsıyorum biraz. Bir çok tedavi yöntemi var, bir yakınım açık ameliyat olmuştu 1 ay yarası açık dolaştı. Başka bu hastalığı geçirmiş varmı ya da yakınınızda geçirmiş. Biraz bilgi hiç fena olmaz. Gümüş nitrat+fenol lu bir yöntem varmış, bilgisi olan varmı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 valal bi arkadaşım olduydu.kıçından baya uzun bi kıl çıkarmışlardı.topak halindeymiş baya bi uzundu yani unututm şimdi ne kadardı ama baya bi süre oturamadı onu biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 geçirmedim hiç ama tedaviye anam anam diyorum -_-; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Ya moralini gerçekten bozmak istemiyorum ama... gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 oha ben darlanıp jiletle falan kesip çıkarmaya çalışabilrim, geçmiş olsun harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Hep duyuyorumda nedir bu kıl dönmesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 içeri doğru uzuyor kıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Kıl dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 peki nası farkediliyo bu, yani birden mi başlıyor ağrısı yoksa haftalar ca önemsenmeyen ağrı sonucu mu. gerçi iki durumda da yapcak bişi yok, bi kere dönmüş oluyo da gene de darlandım. hep çevrendekilere olur ya böle şeyler, sana hiç olmıcakmış gibi gelir peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 yüzde de olabiliyor mu peki bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 yanağında olanlar çok küçük çaplı oluyo, yani kıçtaki kadar olsa ağzının içinden çıkablir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bildigim kadariyla burunda da oluyor aker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 gerekli koşulları sağlarsan kafanda bile olabilir d: söylentilere göre bir osmanlı işkence yöntemiymiş, adamı bağladıktan sonra kafasını kazıyolarmış, üstüne ıslak eşşek derisi koyup yazın öğle sıcağından güneşe bırakıyolarmış o eşşek derisi kururken adamın kafasına yapıştığı için bazı yerlerde kıl dönmesi oluyormuş falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 burunda olursa beyni delme kkabiliyeti var kılın uzayarak kıcındaysa gg. nerende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Baktımda biraz internetten bu fenol lü yöntem de 30 dk da bitiyormuş ameliyat. Sonra eve gönderiyorlarmış bir hafta sonrada bir kontrol yaptırıp bitiyormuş tedavisi. Valla allah düşmanımın başına vermesin. Sandalyeye oturmak bile ölüm anasını satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 böle hayvan gibi kesiyolar diye biliyorum ben kocaman ücgen şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Ardeth said: gerekli koşulları sağlarsan kafanda bile olabilir d: söylentilere göre bir osmanlı işkence yöntemiymiş, adamı bağladıktan sonra kafasını kazıyolarmış, üstüne ıslak eşşek derisi koyup yazın öğle sıcağından güneşe bırakıyolarmış o eşşek derisi kururken adamın kafasına yapıştığı için bazı yerlerde kıl dönmesi oluyormuş falan filan Okuyunca bile başım ağrımaya başladı, of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 gg ihtimali çok şiddetli bnce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Osmanlı işkencesi değil o. Bir Kırgız efsanesinde geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Bende osmanlı diye biliyordum ama eşşek derisiyle değilde kafanı kazıyıp zift döküyorlar diye biliyordum. Kimden duyduysam iyi sallamış galiba sagfsa Ama hiç fark etmes gelmiş geçmiş en imba İşkencedir. Kıllar uzadıktan sonra saatlerce hatta günlerce acı cekerek ölüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 benim boyunda var galiba ya = / sakal var gibi duruyo ama kesemiyorum doknuyorum hissediyorum.of korkunc. gecmis olsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 benim bildiğimde o çin işkencesiydi. başına çorap geçiriorlarmş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 benim bildiğim kızılderili işkencesi. bizon derisi geçiriyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Ben buldum onu, boxer geçiriyorum kafaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Hay çinlinize de kızıl derilinizde. sdf Bizi yaracaklar siz bide işkence metodu tartışıonuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar