Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kılım dönmüş püfff

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Doktora gittim ve kıl dönmesi olmuşuz. Ameliyat olacağım. O yüzden tırsıyorum biraz. Bir çok tedavi yöntemi var, bir yakınım açık ameliyat olmuştu 1 ay yarası açık dolaştı. Başka bu hastalığı geçirmiş varmı ya da yakınınızda geçirmiş. Biraz bilgi hiç fena olmaz.

Gümüş nitrat+fenol lu bir yöntem varmış, bilgisi olan varmı acep?
Mesaj tarihi:
valal bi arkadaşım olduydu.kıçından baya uzun bi kıl çıkarmışlardı.topak halindeymiş baya bi uzundu yani unututm şimdi ne kadardı

ama baya bi süre oturamadı onu biliyorum :)
Mesaj tarihi:
peki nası farkediliyo bu, yani birden mi başlıyor ağrısı yoksa haftalar ca önemsenmeyen ağrı sonucu mu. gerçi iki durumda da yapcak bişi yok, bi kere dönmüş oluyo da gene de darlandım. hep çevrendekilere olur ya böle şeyler, sana hiç olmıcakmış gibi gelir peh
Mesaj tarihi:
gerekli koşulları sağlarsan kafanda bile olabilir d:
söylentilere göre bir osmanlı işkence yöntemiymiş, adamı bağladıktan sonra kafasını kazıyolarmış, üstüne ıslak eşşek derisi koyup yazın öğle sıcağından güneşe bırakıyolarmış o eşşek derisi kururken adamın kafasına yapıştığı için bazı yerlerde kıl dönmesi oluyormuş falan filan
Mesaj tarihi:
Baktımda biraz internetten bu fenol lü yöntem de 30 dk da bitiyormuş ameliyat. Sonra eve gönderiyorlarmış bir hafta sonrada bir kontrol yaptırıp bitiyormuş tedavisi.

Valla allah düşmanımın başına vermesin. Sandalyeye oturmak bile ölüm anasını satiyim.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
gerekli koşulları sağlarsan kafanda bile olabilir d:
söylentilere göre bir osmanlı işkence yöntemiymiş, adamı bağladıktan sonra kafasını kazıyolarmış, üstüne ıslak eşşek derisi koyup yazın öğle sıcağından güneşe bırakıyolarmış o eşşek derisi kururken adamın kafasına yapıştığı için bazı yerlerde kıl dönmesi oluyormuş falan filan

Okuyunca bile başım ağrımaya başladı, of.
Mesaj tarihi:
Bende osmanlı diye biliyordum ama eşşek derisiyle değilde kafanı kazıyıp zift döküyorlar diye biliyordum. Kimden duyduysam iyi sallamış galiba sagfsa

Ama hiç fark etmes gelmiş geçmiş en imba İşkencedir. Kıllar uzadıktan sonra saatlerce hatta günlerce acı cekerek ölüyorsun
  • Yeni Oluştur...