heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Ya arkadaşlar kulağımı deldirmek istiyorum fakat ailem buna aşırı derecede karşı hatta babam bu eve giremezsin kulağını deldirirsen dedi ya ben naapacam .? sorduğumdada askerlikte zor olur felan diyolar pfff :( yardım edin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
93death93 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 silikonla kapatıyorlar istediğin zaman benim kulağımda 9 tane delik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ne gibi bi yardım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 nasıl yani silikonla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Allah başka dert vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
93death93 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 özel bir silikonu var onunla deliği kapatıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ya bana öle bişi deyinki onu aileme sölediğim zaman kabul etmek zorunda kalsınlar yada kulağım delik olsun ama onlar bunun farkına varamasınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
93death93 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ben ilk deldirirken düştüm delindi demiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 fenaaaa abi ama inanmazlar yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ben olsam gıcıklıgına iki kulagımada tünel yaptırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 abi senin evdede emekli asker olsa alarm kurmadan gece 4 tede yatsa sabah 7 de kalkabilen bi aadam olsa sen naapardın bana bi desene sakal bırakmak dert küpe takmak dert saç uzatmak dert ii be yımırta gibi dolaşalım ortalıkta!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Deldirme. Derdin küpe takmaksa mıknatıslı zartlı zurtlu tak. Yok sadece kulağını deldireceksen farketmezler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 abi diil abla bi kere.o diilde benimde babam su katılmamış bi laz ve ögretmen ki ama ben piercing sahibi bi insanım.görünce evlatlıktan reddetti.6ay konuşmadık.sonra bi gecede barışıverdi.sonuc?.bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 pardons ya abiler ablalar mıknatıs olayı yalan en fazla 10 dk sonra pat düşüyo zaten ufak bişi araki bulasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 aşmak lazım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 tarz değiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 küpe benim için çok önemli. deldirmessem ölürüm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 sağ kulağa küpe takanlar gay oluyormuş o yüzden sola taktım de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 93death93 said: silikonla kapatıyorlar istediğin zaman benim kulağımda 9 tane delik var kulağın kaldımı O.o yada aşşa filan sarkıyomu [hr] benim ailemde karşı çözüm yaptırmamak..evlendiğin zaman yaptırırsın dediler..dövmeye karşı çıkmadılar ne gariptirki..ama ben yaptırcak dövme bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 her kulak delme topicinde alt komsumuz ve oglunun dialog aklıma gelir. -baba kulagımı deldirdim -bugun kulagını yarın dötünü deldirirsin sen sttir git! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Benim babam da sen kaç tane takarsan iki katını takıcam diyor zor durumdayım serap hanım ne yapmalıyım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Muhabbetini bile yapmicaksin yaptirip geliceksin eve, de tabi sen su durumda gec kalmissin biraz bunun icin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 "Yavus Sultan Selim de takmış, benim taktığım küpe mi dert oluyo" diye savunabilirsin En klasik defans silahıdır kendisi. :P O da kesmedi mi? O zaman aşağıdaki alıntıyı da eklersin ve son olarak "Küpe takmak halk geleneğimiz" dersin, gerisine de karışmam :P Alıntı Türk erkeklerinde ise küpe takmak, daha Orta Asya'daki konar-göçer yaşam dönemlerine kadar dayanmaktadır. O dönemlerde her ne kadar kadın ve erkek toplum içerisinde eşit sayılsa da erkeğin kadından daha üstün olduğuna inanılmaktadır. Halk arasındaki yaygın olan bir inanışa göre kötü ruhlar, yeni doğmuş olan erkek bebekleri öldürmekten büyük bir zevk almaktadır. Bu sebepten ötürüdür ki anneler erkek evlatlarına bir zarar gelmemesi adına çocuklarına belirli bir yaşa kadar tıpkı kız çocukları gibi küpe takarlarmış. Ama onların bu düşüncesine de saygı duymak zorundasın. Bunu unutma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Gercekten daha yakisikli, daha karizmatik, daha tarz sahibi olmayacaksin kulagini deldirdiginde. Takilma bu kadar. [evet lisede piercingimi mudur yardimcisi kopardi, cok acidi =(] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 deldiremedigin icin sende ukte olmus. deldirme bosver, uzun vadede sacma gelecek zaten asacaksin, bosu bosuna babani kirma. Asker olmasaydi deldir eve git derdim de, asker babaya yapilmaz, biraz garip prensipli olurlar. salla gitsin, benim babam da dovme yaptirirsan vururum seni demisti zamaninda, yaptirmadim, yaptirmam da herhalde, babami kiracagima kafami kirarim. hayat dovme kupe falan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar