Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 heyecandan uyuyamadım yarın bayram :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 namaza falan gideceksen uyuma zaten bu saatten sora, geç oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 erken mi kalkmak lazım kü?bana hergun bayram asadsdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 katanamı bıleyledım ezanın okunmasını sabırsızlıkla beklıyorum kesıcem ulan hepınızı evet evet kesıcem ulan az kaldı nıhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 kimi kesion hacı ama, onu da belirt: ). müslümanlarsa bırak yaşasınlar, hakları var net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 bende ayrım yok hacım buyukbas demıcem kucukbas demıcem hepsını kesıcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ha sen ettiğim kurbanın haddi hesabı olmayacak diosun : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 soyle soylıyım yarın cennetı garantılemeyı dusunuyom artık hesap edın gerısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Oha lan kac tane kurban kesiceksin. Nasil garantiliyorsun olm tuyo lazim bicak sirta dayandi. Bu halde olursem cehenneme "Sen cehennem icin cok iyisin" diyip almayacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 of of dün 1 saat uyudum sonra bi yattım saat 17 gibi 2 de uyandım. uyumam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Oha para aldım. Oha oha oha 100$ çıkardı verdi amcam.. Ho ho ho birileri yarın PS-3 taksidi ödemeye gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 bayram ben evde yanlızım d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Para vermediler lan bana, evde 2 amcam + babaannem vardı, ben istemedim diye mi vermediler bilemiyorum ama istemedim ayıp olmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bütün akrabalar bizden uzak şehirlerde. bi anne bi baba var parayı köklüyolar akraba yok diye açığı kapatmak için. bende çok masum duruyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Xhunarion said: Oha para aldım. Oha oha oha 100$ çıkardı verdi amcam.. Ho ho ho birileri yarın PS-3 taksidi ödemeye gidecek. senin amcan benim amcam O.o senin paran benim param Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar