irin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 clixin ikinci nesiili allma niyetindeyim yalnız kendisi için turkiyede 300 ytl yakın fiyat verilirken yurt dısında 144 dolr deior.bir de söyle bişi gordum kigercek mi bu bu kdr fiyat farkı olabilir mi ya.amerikada hakkaten bu kdr ucuz mu? ben avrupadan alıcaam. heralde turkiye amerika arasında bi fiyat olur ddi mi.. kullananlar var mı ayrıca?memnuniyet garanti mi* asdasdsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 iriver alanında uzman tutkuyla çalışan (bu ne be) bi firmadır, memnuniyet garanti yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 daha cins bişi bulamadın di mi başak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 fiyat farki normaldir iphone amerika fiyati 399$ iken almanya fiyati 700€ =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 amerikada oyle evet 50 dolar felan olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Bi de Cowon'lara baksana, belki isetdiğin gibi bişey bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 IsAbeLLa said: daha cins bişi bulamadın di mi başak..sorma özgecan girdi kanıma..kadın misyoner olmus bildiğin ehaha@aktif bakıorrm hemen saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 cowon cok pahalı yauvs.iriverdan da vazgectim oda pahalı cıktı avrupada.. orite diorm verything is orite.)) siz ne diorsunuz ne malı bi de bu orite bulamadım nette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 orite dandik. ama iriver kraldır. cok iyidir gercekten.işinin uzmanı, kalite yaratıcısıdır. iriverdan vazgecme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 creative zen aldım.. inanılmaz süper. yakında inceleme gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 amerikadan 120$ a aldım bu arada zen i. burada kdv dahil 280$ a geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar