knoxville Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 selamlar, mevcut xp cdsine sata sürücüsünü slipstream ile engtegre etmem lazım. nlite 1.4.1 indirdim sata için özel bir rehber bulamadım. önceden deneyen var mı acaba, bana yol göstersin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 oldukça basit bir olaymış. xp cd'si hd'e kopyalanır, nlite açılıp cd içeriği olan klasör gösterilir, driver eklemek istiyorum denir ve sata sürücüsü gösterilir. en son yazılabilir bir iso'ya da dönüştürüyor. süper oldu ben denedim. kahrolsun sata&xp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 slipstream olayı da ne ola ki ero yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 bu nlite denen programla elindeki xp cd'sini editleyebiliyosun. mesela elinde sp'siz xp var, bu programla sp2 entegre edip tekrar setup haline getiriyosun. service pack, hotfix, driver entegre etmek mümkün. kurulum içinde girilen cdkey, pc adı, workgroup, dil ve klavye gibi ayarları önceden belirleyebiliyosun, setup sırasında uğraşmıyosun. kurulum sonrası ayarlar da aynı şekilde değiştirilebiliyor. en son da iso haline getiriyor. ben sadece sata sürücüsü ekleyip tekrardan yazdım, floppy yok da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 biliyorum senin bilgisayarı yau :) halen o dert mi :D bios update falan ettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bios ayarında IDE seçeneği yoksa her bilgisayarda dert ki... IDE seçeneği de kapasitesini düşük algılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar