Skroce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Benim bilgisayarimda cok uyuz bir problem bar söyleki bilgisayarin power dügmesine basinca pc aciliyor lakin ekran simsiyah cd-rom isigi yanmiyor ama cpu fun calisiyor bir elektirik akima hala hazirda var gözüküyor ama ne bios yazilari nede baska birsey monitörde gözükmüyor ctrl+alt+del de yemiyor makine daha sonra makinenin arkasindaki power dügmesi basip makineyi cat diye kapatiyorum bir iki saniye bekliyorum daha sonra normal power dügmesine basinca pc normal aciliyor her seferinde bunu yapmaktan biktim sizce sorun en olabilir ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Overclock etmeyi denedin mi hic? Genelde bu dedigin overclock ayarlarini abartinca oluyor, bir sonraki acilista anakart gecici olarak o ayarlari defaulta cekiyor ki girip duzeltebilesin. Oyle yaptiysan gir normale cevir hepsini, ya da daha makul degerler dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 hic bir yerde overlock yapmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ilkinde açılmıyo sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar