Theridone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Evet tam 2 senedir üyeyim ve ilk defa kız arkadaşım için, 2. defa kişisel de konu açıyorum. Şimdi kız kendisi peşimden koştu, geçen hafta da benden hoşlandığını söyledi. Ona bende hoşlanıyorum senden, boş değilim dedim, velhasıl çıkmaya başladık. Hafta içi dersane + iş olduğundan sadece telefonla görüştük. Şimdi de önümüz bayram, dün memleketine gitti. Cumartesi günü benim için dönücek ve pazar günü tüm gün beraberiz. Sizden ricam İzmir'de nerelere gidilir? Nerede hoş bi yemek yenir? Bişeyler içilir. Hangi sinemaya gidilir? Gibi bildiği, sevdiği, önerdiği yer olan varsa yardimci olursa sevinirim. Lise biteli 3 sene olacak, anlicaginiz 3 senede neler değişti? Nereler güzeldir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 geçen günlerde kız arkadaşımı görmeye gittim izmire...yeme içme dolanma olayı için kordondan daha güzel bi yer göremedim açıkçası =) sinema içinde bi tane liman warmış soradan pasaj gbi bşiyemi ne çevirmişler kordonun ilersinde...bi tane sinema war orda hem rahat hemde boş oluo..önüne hayvan gbi biri geçip of altyazıyı göremiorum sıkıntısı çekmessiniz =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 boach'ın bahsettiği konak pier, sinemaya götürüceksen orası uygun olabilir. Yemek falan yedireyim diyorsan öyle lüks bir restaurant bilmem ama alsancakta kızla bütün gün takılabilirsin. Sunsete götürüp 1-2 bira içip ardından bir taksiyle konak piere gidip güzel bir film izleyebilirsiniz. Kızın ne yiceğine bağlı olarak bir kaç tavsiye verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 her ikimiz de az alkol kullanıyoruz (hatta ben çok uzun bi zamandır kullanmıyorum). Yemek de Burger King gibi bi yerde olabilir. Ama yemek konusunu ona bırakayım nereyi isterse oraya gideriz. Tavsiyelerini de görmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 alins var kıbrıs şehitlerinde, böyle güzel yer olsun ulan yemek yenilecek yer dersen, orası müsait, romantik. kahve falan içmek isterseniz kordonda alsancak iskelenin tam karşısında kahve diyarı var, önünüze beyaz, sütlü ve bitter çikolata kaplı kahve çekirdeği geliyor. kahvenizin yanına da çikolatadan kaşık, of of. beğenmediniz mi? kahve diyarının yanında sakız adası var, uzolu, sakız likörlü kahve falan yapıyorlar. inanılmaz oluyor, yanına da sakız macunu getiriyorlar. içecez biz derseniz alinste içersiniz de. yok orda istemez derseniz sunset seçenek evet. gazi kadınlar sokağında afife de var, şiirn bi yer, yemek yiyebilir, kahve içebilir, bira içebilir, tavla atabilirsiniz. kedi sevebilirsiniz. sinema için konak pier müsait. güzel yerdir. böyle. seçeneğe göre mekan arttırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bence sen organizasyon yapicam diye onceden dusunup kasma kendini,sonra kurarsin kafada soyle olcak boyle olcak diye bulusmada baktin istedigin gibi olmuyo panik olursun,rahat ol bulusun izmirde 1235788923875 tane mekan var dogaclama takılın o an canınız ne istiyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 nutella yerim said: bence sen organizasyon yapicam diye onceden dusunup kasma kendini,sonra kurarsin kafada soyle olcak boyle olcak diye bulusmada baktin istedigin gibi olmuyo panik olursun,rahat ol bulusun izmirde 1235788923875 tane mekan var dogaclama takılın o an canınız ne istiyorsa aslinda mantikli soyledigin ben hani nezih, insanlarin gitmekten hoslandigi yerleri bi ogreneyim, fikir sahibi olayim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 yemek için alins uygun olabilir,biraz tuzlu ama yinede elit bir ortam. kahve mahve anlamam ben selinüm yazmış onlardan birini seçebilirsin. Sunset'i sadece bira içip sarhoş olmanızdan değil güzel bir ortam diye söyledim,kordonda denize karşı kola da içebilirsiniz tabi. kıbrıs şehitlerinde coco loco var orada fırında makarna yiyebilirsiniz tavsiye ederim,pizzası da var tercihe bağlı olarak. özsüte oturun hemen sevincin orada,bir tatlı yiyin,tatlı tatlı konuşun. hiltona gidin bowling oynayın D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 :) alaninda en ideal 3 mekan soyluyorum o zaman bar olarak alsancakta ritz var,olmadi hayalbaz,en olmadi tatoo ya gidin ama ritz favorim yicek iccek icin kiz arkadasin ve sen i$tahlı kisilerseniz ekmek ici var ha derseniz kokorec yicez o zaman $ampiyon kokorec var iletisim kitabevinin karsisinda,olmadi midyeci salim abi var kilise sokagindan vapur iskelesine dogru cikarken solda cafeye gideriz dersen kahvebahane var yine alsancakta,dusler yakasi var,asma alti var bunlarin hepsi alsancakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ritz güzel bir mekandır,sahibi paticik üyelerinden biri :) kahve bahane olabilir,nargile konağı olabilir,düşler yakası olabilir katılıyorum arkadaşa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 3 sene önce kız arkadaşımın İzmir' li olması nedeniyle ben de bulundum oralarda. Gidilecek pek yer yok, herşey zaten Alsancak' da. Nargile Konağı, Ritz tavsiyemdir benim de. Nargile konağında nargile eşliğinde bol bol zaman da geçirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ilk gün sinema bayar, zira 2 saatinizi birbirinize bakarak süzerek ve gülerek gecirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Hayret Fistan bu aralar ciddi mesajlar atıyor, taş yağacak fasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 alkol alın, buzullar çözülsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar