Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Dün gece arkadaşlarla otururken bi anda oyunlardan konu açıldı (kısa kesiyorum) en son kotr u söyledik inanılmaz oynayasım geldi evde cd vardı yüklemeye çalıştım ama maalesef cd cortingengrappa olmuş.Gece gece oturdum internetten indirdim ve saçmalıklarını bile özlediğim bu gamyun oyununu deli gibi oynadım. hatırlamak isteyenler bilenler ve görmeyenler için King Of The Road KOTR uykum olmasa bütün gece oynayacaktım ama dayanamadım yattım.Sabah kalkıp eskiden olduğu gibi açtım makinemi ama bu kez direk kotr oynamaya başladım yaşasın gamyon yaşasın mazot! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bu oyunda m5 falan vardi bide galiba. ha bide hic anlam veremedigim mayinlar vardi yolda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bu oyun bende ışık hızında çalışıyor özelliği mi budur yoksa bir ayar bozukluğu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Oyun çok eskiyse (ki eski duruyor gayet eheh) cpu fazla geliyordur da öyle çalışıyordur. CPU yavaşlatan programlar var, bu arada CPU dediğime de bakılmasın salladım CPU diye, yavaşlatıyor pcyi işte. Quarantine oynamaya kasmıştım öyle ışık hızında sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 dos oyunuysa dos box kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar