Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 uzun bir ara vermiştim , bu sabah charımı kasmaya niyetlendim ama serverlar kapalı.dunemaul da 45 shamanım wardi.ne zaman açılır acaba server veya alternatif iyi bir server söyleyebilcek warmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 maintenance vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bugün gnlerden ne? saat kaç? kendine ver cevapları dunemaul offline mi anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 maintenance var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 geffen said: bugün gnlerden ne? saat kaç? kendine ver cevapları dunemaul offline mi anlarsın. çalışma oluyo yani bu gün bu saatlerde tmm anadım. bilmiyordum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 hmm dunemaulda sorun var =) diğer yerler gelmiş. Umarım şu latency ile ilgili birşey yaparlar sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 listede bile gözükmüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Dunemaul her zaman geç gelen serverdı yıllardır. Her çarşamba maintanence için kapatılır ve dunemaul 12-1 civarı gelir gecikme olmazsa. Sırf dunemaul değil bir kaç server daha yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Rolling Restart var, 15 dk. gelir büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar