Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Ya bizim burda bir internet cafede satılıyormuş gamecard ve bu ara banada lazım böyle birşey. Ama gamecard nasıl çalışır, türleri nedir vs hiçbirşey bilmiyorum. Bu konuda biraz aydınlatır mısınız beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 cardin ustundeki numarayi accounta ekliyosun, card suresi kadar uzuyo accun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 lotro kabul ediyor mu bilen var mı gamecard? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 zaten gamecardlar oyle gamecard diye satilmiyo, oyunun kendi gamecardi satilir, cikarmissa oyun yapimicisi gamecard vardir, cikarmadiysa yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 http://lotro.turbine.com/gamecard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Türkiye de sadece wow un var diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ragnarok unda var. yurt dışından getirttilerse bilemem ama türkiyede fazla gamecard yok diye biliyorum dikkatli olmak gerekir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar