KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Arkadaşlar yılbaşı HomeParty için club house trance ve R&B parçalardan oluşan 30-40 şarkılık bir liste gerekiyor. yardımlarınızı bekliyorum. Eski yeni sadece en iyileri aklınıza gelenleri playlistlerinizi paylaşırsanız sevinirim. listeye başliim ben: 1- Kayne West - Stronger 2- Tiesto - Lethal Industry 3- Rihanna - Umbrealla 4- DJ vendetta - unidos para la musica 5- Thomas gold - Animal Love 6- Belissima 7- Calabria 8- Jamie Lewis - So Sexy 9- Timbaland - The way I are 10- Martin Solveig - Rejection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Shantel - Disko disko partizani var. Global deejays in baya şarkısı var California Dreamin olsun San Francisco olsun. Bunlar geldi aklıma ^^ Edik : Shiny Toy Guns - Le Disko var bi de oda iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ah be abi hala lethal industry mi dinliyo insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 DJ Tiesto - Insomnia Bob Sinclair - World Hold On Amber - This is your night (a night at the roxbury soundrack) buna bayılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paul Van Dyk - Let Go Maurizio Gubellini - Obession Cedric Gervais - Spirit In My Life Hasan karadayı - Miracles Extended dj disciple feat dawn tallman - work it out Rachael Starr - Crash Paul Van Dyk - Mauro Picotto - Iguana Dj Kaura & Mike Jimenez - Wave Canarias (Original Mix) DJ Sasha & John Digweed - The Light [Süfer bi Tofaş SLX + Dual 32" JBL Bass ile yardırılabilicek bi şarkıdır. tavsiye plz.] Solid Globe - North Pole Serdar Ortaç - Gel De (Gold Dance Remix) Tocadisco - Music Loud Tom Snare - Philosophy DJ Tiësto feat. Yahel - Voyage tata golosa-microfonos mr.souza David Vendetta Feat. Akram - Unidos Para La Musica (Cosa Nostra Mix) pakito - you wanna rock david vendetta ft oz - cleopatra david vendetta & keith thompson - break 4 love 2006 Bunlar daha bazıları , daha bakıyorum. Playlist çok geniş. Eğer çift winamp ile sağlam geçişler yapabiliyosan çok tatlı bağlanan şarkılar bunlar. felaket kopartır yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 let go dinleyen de varmış=D abi al direk armin van buuren yearmix 2007yi 2 saat götürür o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 indir 3-5 tane house set çal takıl işte ya ne öle trance fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ve işte anlamayıp trance'e laf eden biri daha=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Fransuxa said: Hasan karadayı - Miracles Extended abov naptın hacı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 like this like that take it (club mix) bilimum hüseyin karadayı şarkısı proper education(daft punk rmx) mama said mama sa (bu tarz bişidi unuttum adını tam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Portecho. hatta upload edeyim bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 samanyolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Abi hasan karadayı yazmışım. H.KARADAYI yazıyo şarkının title da bende hasan yazdım :P hüseyin çıktı. nese über şarkıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 supermode - tell me why ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 teşekkürler ayrıca like this like that: buna bitiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bende seviyorum cidden ilk sıraya koydum hatta direk :) şeyler var bir de vanilla ice - ice ice baby (bob sinclair mix) love is gone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 david vendetta & keith thompson - break 4 love 2006 bunu koy koy +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 birek for la la la la la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 şarkı beni delirtiyor.. hıı altyapısı çok sağlam ama diye de savunmayın yere banarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 delirtiyor derken kötü manada mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 abi siz yeni yili kutlamayin, nostalji gecesi yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 hyr sadece bu sene çıkan şarkıları sıralasan kaç tane çıkacak ki? zaten yeni ve güzeller kesin listede. onun dışında eski ile desteklemeli? senin önerin :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Alp & Outwork - Fiesta Electronica Monako - Saxo Anthem(Extended vocal mix) Bob Sinclair - The Sound of Freedom (Rannys Electropop mix) Ian Oliver feat. Shantel - Bucovina(Markus Gardeweg mix) Starkillers feat. Gina Martina - Slave(Kobbe & Nick Terranova extended mix) Rihanna - Don't Stop The Music(Bob Sinclar remix) Samim - Heater(Belocco Promo mix) Bu kadar yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
93death93 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 don omar - dale don dale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 @fistan yep! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar