heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 abi son parta geldim kulede yatan bi drake le konuşacakmışım açıkcası tırstım 5 kişilik grup istiyo sağlamda bi olaymış ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Skyshatterer'ın yolunu ezberleyip, önünde giderseniz, sorun olmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 interface i kapayip frist person yaptim ben o questleri rahatti baya tek sorun patrolelr oluyor o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 heracles o 5lik qi yaparken elemanı summonlar summonlamaz yanındaki büyük odaya kaçacaksınız, orayı önceden temizleyin okçular spawn olacak yukarıda çatılarda zuluhed çıkıp bağırdığında, odaya çekmezseniz zuluyu, kafanıza gözünüze yersiniz okları uzunca bir süre, bayağı zaiyat verirsiniz eğer direk odaya çekerseniz sorun olmaz 5 kişi için rahat q. o q ile friendly olacaksın işte ama devam edeyim dersen 300 riding şart, o yüzden 5Kyı kenara koymadıysan daha çok acele etmene gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 o değil bi hunter 4 günde yaptım aldım netherdrakeyi dedi sıktı mı acep ?? yoksa questlermi kolaylatıldı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Miraul said: 14gun demis :P 4.5 gunde exalted olmustum :P demisim 18 Dec 2007, 18:12 tarihinde :) olunabilior yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mach said: o değil bi hunter 4 günde yaptım aldım netherdrakeyi dedi sıktı mı acep ?? yoksa questlermi kolaylatıldı ??? Youtubedan videoları isler ve Sadece yumurta toplamaya odaklanırsan 4 gün bile sürmeyebilir. Non stop yumurta ile 24 saate falan exalted olunabilir diye tahmin ediyorum. Tabi ben netherwinge aynı zamanda ciddi para kaynağı olarak baktığım için ilk karakterimde tek yumurta vermemiştim. 2. ilede hala tek yumurta vermiş değilim. Çünkü bir kere exalted olunca bir daha uğramak istemiyorsun oraya. Orda mümkün oldukça çok zaman geçirip iyi para kazanmak için tek şansın exalted olmaya questlerle kasma evresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Hızlı olmak istiyorsan yumurta, ama derdin aynı zamanda paraysa FreEmoon'un da belirttiği gibi sadece questlerle git. Ben 2. karakterimi kastıktan sonra anladım oranın değerini. Geçen haftaya kadar nasıl 5k kasıcam derken hiç aklıma gelmiyordu o questler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 2. charım için 3k kadar borç aldım sırf netherwinge erken gideyim, günlük q ları hızlı yapayım diye. 10 gündede ödedim 3k yı. Netherwing saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar