Fly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 aklıma takıldı, hani böyle çocuk kedi köğek bağırırken göz ağız ekliyorlar ağzından ışık çıkıyor öyle bir gif türü var nette. %90 ında da başlıktaki hededen yazıyor altında. neyle ilgili , espriyi anlamadım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Tipik bi 4chan geyiği o. Adamın biri çıkıp dragonballdan bikaç adamı photosoplayıp animasyon yaratıyo; shoop da whoop da bu animasyondan bi parça. Tam metni şöle o gifin: I'S JUST A WHAT BITCH? IMMA CHARGIN' MAH LAZER SHOOP DA WHOOP WHAT ROYAL RAINBOW OPS I SWALLOWD MAH LAZER hatta Bi de biri bana I HERD U LIEK MUDKIPZ olayını açıklasın pls. Adamlar mudkip denen pokemonlara cinsel arzu duyuyolar sanırım ashjfkljkjlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 http://www.encyclopediadramatica.com/So_i_herd_u_liek_mudkip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Üühüüü EPIC FAIL GUY gibiyim hala anlamadım mudkipz olayını asfjsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 harbi EPIC FAIL GUY mışsın o zaman d: hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 şimdi gelip birileri epic fail guy kim diye sorarsa: http://www.encyclopediadramatica.com/Epic_fail_guy Aslında %52nin sitesini hackleyip bi kenara bu linki koymak lazım çok eğlenceli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar