Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: Gallant, 04 January 2004 15:17 tarihinde demiş ki: Bana yurtdışı çıkışlarında altyapı çalışması yapılıyor dediler. Yeni hatları yapmaya çalışıyorlar herhalde. Al abi canlı kanıt... Operatorlere hiçbir şey söylenmiyor.Adamlar kafalarına göre yorumluyorlar... "Bağlantın mı yok?Ha tak çıkar power kablosunu.Olmadı mı?Yurt dışı gitmiştir o zaman."[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Bence bi laf kararlaştıralım herkes arasın ayni şekilde sövsün telefonu kim açıyorsa. Beni birkere böyle işlettiler ruh sağlığı için çok tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 2 saat net gidince borsada milyarlar mi kaybediyorsunuz ki, bir kurum u bukadar acimasizca eleştirebiliyorsunuz? Ha hadi benim gibi yarin a paper hazirlaman gerekebilir netten resource bulman gerekebilir ozaman sovmeye hakkin vardir... Ama 2 mp3 cekemedik 1 saat mmo oynuyamadik diye bole sacma eleştiriler yapilmaz.[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Yurtiçi sitelere / serverlara da erişemiyoruz değil mi ADSL ve Kablo kullanıcıları olarak ?[hline] Bayhan Fan Club Komedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 yavas yavas duzeliyo yurtici ama yurtdisinda tik yok.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 batlamış yurdumuzun dışı. ttnete de girsin bari kafam ona buna gire gire enfeksiyon kaptı kafam ama olsun. O da eksik kalmasın.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 valla adsl kullanıcısı olarak yurtiçi heryere erişiyorum ama yurtdışından tık yok hala En koyanıda icq yok yaw :([hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: Sin, 04 January 2004 15:28 tarihinde demiş ki: 2 saat net gidince borsada milyarlar mi kaybediyorsunuz ki, bir kurum u bukadar acimasizca eleştirebiliyorsunuz? Ha hadi benim gibi yarin a paper hazirlaman gerekebilir netten resource bulman gerekebilir ozaman sovmeye hakkin vardir... Ama 2 mp3 cekemedik 1 saat mmo oynuyamadik diye bole sacma eleştiriler yapilmaz.[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Duman - Yurt Dışı Yok "...bandwith'i yoktur bu ttnet'in yok yok bu ttnet'in bandwith'i yok Daha kötüsü yoktur bu ttnet'in yok..." "...Yurtdışından geçen port'u kesmişler, Ben geçermiyim?Yok. web3'e neyi koymuşlar, Haberin var mı koç?..." Staind - For TTnet "To TTnet, To KabloNET It's ISS, It's Bandwith Are my complain mail's enough for you to fix this? Should I hack your web site? I sit with no internet connection Remembering every bullshit you explained The TTnet gets us disconnection. Gets us disconnection so fast. The TTnet is what makes me suffer I need helpdesk to help me (310 28 28) But you dont know how to listen And let me enjoy my internet! All your lies (Bandwith etc.) and disconnections make me feel like I'm not a customer... And I feel like I am a slave paying for nothing but disconnection and problems... Couse I'm fucked up becouse of your unsatisfying internet service and bandwith!"[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 sin yanlışsam söyle şimdi internet için para veriyor muyuz? ne diyorlar 7/24 internet hemde sabit para istediğin kadar kullan eğer ben paramı veriyorsam hakkımı kullanmak isterim olaya böyle bakmalısın sen ttnetin baktığı gibi bakarsan senin ne hakkın kalır olanları birer birer kaybedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Ahh be alexi cim ahhh[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mördağa şarkıyla anlattım. En iy iöyle anlar o =P.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Bütün topicleri okuyamadım sorun hakkında bilgisi olan var mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: Denth, 04 January 2004 14:18 tarihinde demiş ki: Bu konu 8 sayfaya gider diyorum, hadi hayırlısı said: Solonor, 04 January 2004 14:21 tarihinde demiş ki: fazla demiştim. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 neyse biz de show tv yi açıp zeki-metin izliyelim boş duracağımıza. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Yurtdışına ulaşamadığımız, icq suz olduğumuz sürece daha çoook gidecek bu :P[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Yaw sabah bu olayla uğraşırken çözüm ararken DKA yı kaçırmışım, ben ona üzülüyom ya[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: Alexi_Septimus, 04 January 2004 15:35 tarihinde demiş ki: Mördağa şarkıyla anlattım. En iy iöyle anlar o =P.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ artik mördack degil sne buarada bi ara swg yi girsen iyi olcak.. Slayer sana gelince sen vermiyon parasini ailen veriyor onlar arasin ttnet i lol genel olarak tabi bende istemem netin gitmesini vs ama,yapicak bi sey yok burda biz nekadar post yazsakda bu şey düzelmicek..[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PKD Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: OwnerRavenLoft, 04 January 2004 15:09 tarihinde demiş ki: HAdi beyler herkez Telekom - Kablonet merkezine telefon açsın. Azından geleni söylesin. Aha telefonu veriyorum. Nedir bu yaw...??? Telekom güyaaa yurt dışı hızı yükseltmiş,bir daha sorun olmazmış bla bla bla!!!! Ben o fiber kabloları onların bi yerine sokardım ama neyse.... Hafta sonu şurda oturmuş rahat rahat nete girecekken bide baktım net yok. Nieeeeee BİZZZZZZZ NEDEN BİZZZZZZZZZZ NEDEN HAFTA SONLARIIIIIIIIIIII!!!!!! Kablonet Merkez Numarası: 0216 310 28 28 =============ARAYIN İÇİNİZİ DÖKÜNNN==============[hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... ...::: %100 Bedava Kontör :::... Tekrardan paramı kazandıralım bırde sımdı bunlara ? Acsak ne olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 icqya bağlanabilen var mı? varsa nasıl?![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ya öf ya çok sinir bozucu bişi abi internetsiz yaşanmıyo ya![hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ADSL kullanıyorum ve bu günüm rezil oldu. Yurtdışını unuttum resmen, yurtiçine baktık yine yok. Sadece forumlara ve de birkaç siteye girebiliyorum. Proxy de denedim, olmuyor. Bari araştırma ödevimi tamamlayayım diyorum, YOK, GİRMİYOR hiçbir search motoruna. Helal olsun Türk Telekom.[hline] Bayhan Fan Club Komedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: fizban, 04 January 2004 15:36 tarihinde demiş ki: 2 milyar değil, 2 bin lira bile kaybediyosam, hatta onu da bırak kaybetmiyosam dahi, bu adamlar bana 7/24 internet sunuyoruz demişlerse, sunmak durumundalar. evde olmasam dahi kızma hakkına sahibim.[hline]despite all my rage, i'm still just a rat in a cage ozaman git tazminat davasi ac burda bana laf anlaticagina... ayy fizban in neti gitti 7/24 internet kullanamiyor yoksa dünyanin sonumu bu...[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Sin valla tt un en yüksek mertebesindeki şahıs neyin oluyo da koruyosun bilmiyorum ama her şekilde suçlu(sun sen de onu koruduğun için). Konuşmaya bile hakkın yok bu konuda abi.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: Solonor, 04 January 2004 15:52 tarihinde demiş ki: Sin valla tt un en yüksek mertebesindeki şahıs neyin oluyo da koruyosun bilmiyorum ama her şekilde suçlu(sun sen de onu koruduğun için). Konuşmaya bile hakkın yok bu konuda abi.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. tmm acikliyorum o ebnim kuzenim ehhehe abi yuh ahahaha[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 İnsanlar burda rage olmuş sen tt neti savunuyosun! Haksızda deiliz hani..[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar