Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N95 GPS sorusu


mADmaXimus

Öne çıkan mesajlar

N95 almayi dusunuyorum, gps ozelligi ile ilgili birsey soracagim.
Telefonu Turkiye'den alirsam, Amerika'da gps ozelligini kullanabilir miyim? destekliyomudur(harita vs.)
Veya Amerika'dan alsam Turkiye'de gps ozelligini kullanabilir miyim?
Bu standard midir, yoksa program mi yuklemem lazim?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Amerika'dan aldim, Turkiye'de kullaniyorum. Standart, ama yon soyleme (saga don sola don vs.) icin ekstra programlar gerekiyor. Da standardini bile cok gelistirdiler. Soyle soyleyeyim, Sabanci Universitesi'nde actigimda Tuzla'daki hastaneden tut restoranlara kadar her seyi gorebiliyorum, adamlar Turkiye'nin incigini cincigini eklemisler official maplere.

Telefonu Turkiye'den alma Amerika'ya gidiyorsan, deli misin? Git Amazon'dan siparis ver direk unlocked.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar sehiri ulkesi yok bunun, 5 adet uydudan veri aliyor ve dunyanin neresinde olursaniz olun yol cikarabiliyor yani.
Turkiye icin olan haritalar eskiden sikkoydu ama su an bir numara gayet, abik gubik yerler olmadikca her yerden her yere yol cizersiniz diye tahmin ediyorum, Taksim Meydani - Sabanci Kampus yapiyo yani en azindan : ) Ve ayni sekilde dunya uzerinde, nerede olursaniz olun, o anki yerinizi bulabilirsiniz.

Temmuz, onu yapan program var abi hatta yutupta izledim super calisiyor. BEn sag sol hic ihtiyacim olmadigindan kullanmadim, program parali bildigim kadariyla ama biliyorsun ki Turk'e parali program koymaz : )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
şehirlerarası yolda kullanımı konusunda çok fazla birşey ümit etmeyin derim. haritaları mevcut olsa bile gps uydusu ile eş zamanlı çalışabilecek kadar gelişmiş alıcıları yok. zaten gps uyduları ile bağlantıya geçmesi hemen olmuyor. çevresinde yüksek yapılar bulunan arazilerde veya kapalı yerlerin büyük bir kısmında çekmiyor. bağlantıda çeşitli sorunlar çıkarıyor anlıyacağınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Çıktıgı gunden beri GPSini kullanıoyrum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bir kere bağlandı mı (hotstart ile 30 saniye cold start ile 1.5 dakikaya kadar sürüyor) ne bina arası ne ağaç altı faketmeden gayet sorunsuz kopmuyor. Haritaları cidden çok başarılı büyük şehirler için TR ve yurtdışı zaten en ufak sorunsuz. 4-5 kere tamamen onun beni yönlendirmesi sayesinde istanbulda kaybolmuşken aradığım yere kolayca ulaştım. Kısacası hem telefon olarak hem de GPS olarak son derece başarılı N95. FAKAT maplerinizi ve gps programınızı update etmenizi tavsiye ederim inanılmaz değişti ilk çıkan versiyonlara göre.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...