Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OMNI-TEK

Jezaa

Öne çıkan mesajlar

ya bu avatar i falan nasi ayarlioz baktim baktim da bulamadim bi link sayfada, sürekli gözümden mi kaciyor acaba,

bu arada benim de bi omni enforcer var, lvl 51 şu ttnet düzelemedi gitti bugun gidip bi kac lvl daha alip yeni implantlarimi takicaktim halbuki =(
Sosyal ağlarda paylaş

valla türklerin çoğu clan hiç omni charım olmadı o yüzden omni leri bilmiorum hehe[signature][hline]This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in...

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.

Playlist
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 15 January 2004 11:20 tarihinde demiş ki:
said:
Chrysaor, 14 January 2004 23:50 tarihinde demiş ki:
Omni > clan

eheh o yüzdenmi fixerı clana sokup storma girmeye çalıştın :P

gördük omninin gücünü zamanında savaş meydanlarında ehe

hatami anladim :p keske hic degistirmeseydim diyorum simdi
bide artik storm dokuluyo hehe eskisi gibi degil, redemption gecti stormu

ben pvp yapmam pek biliyosun, savas meydanlari falan deme ilgilenmiyorum :p[signature][hline]Golestandt - Godfather - 205
Chrysaor - The Man - 200
Soidia - Spiritual Leader - 181
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PsycHeDeLIC, 16 January 2004 09:58 tarihinde demiş ki:
Clan ownz ya ;)

Dworgian LvL 104 Enforcer...

yine mi başladın lan?[signature][hline]This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in...

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.

Playlist
Sosyal ağlarda paylaş

Walla bence Ao kadar geniş kapsamlı olması için daha çok zamanı var ao nun oturmuş sistemi var bence hayal kırıcı değişiklikler yaşatmaz bundan sonra ama swg de daha deneme yanılma yolu ile bulunması gereken bir dolu eksik vs var.[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 19 January 2004 21:07 tarihinde demiş ki:
said:
Chrysaor, 15 January 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
Sen hala SWGmi oynuyosun bu arada? baymadinmi daha?

oyun baya degişti girsen sende baymazsın :))

holo freak olursun :) belki fs açılır jedi olursun ehe

beles ay vermisler, gecen mailda geldi. eger HDde yer bulursam install edebilirm belki.
ben CHi ve granadei master ettim yetti bana. bide surrender edip ugrasmam, jedi falanda yaramaz bana :p[signature][hline]Golestandt - Godfather - 205
Chrysaor - The Man - 200
Sosyal ağlarda paylaş

Evt ao dakiler her patch de öküzümsü yaratıklar ekleyip süper lootlar vererek idare ediyorlar, bi düzene oturttular yani hehe
Bunun yanında oyunun başından beri bazı nanolar buglı...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Benim gayet hosuma gidiyor devamli zorluk seviyesinin artmasi, yeni taktikler olusturmak, yeni challangerlarin sunulmasi. SL sirf uber moblardan olusuyor, eger hayatta kalmayi basaramiyosan, gerekli cabayi sarfedemiyosan geride kaliyosun. Insanlarin SLi sevmemesinin sebebi bu, ya fazlasiyla n00blar yada cok tembeller.

SWGdeki gibi 1 ayda oyunu bitirme gibi bir olay yok AOda.
Birisi demisti yabanci bir forumda, eger kucuk basarilardan zevk aliyorsaniz SWG oynayin diye.
Ben 1 ay oynadim, asiri basit oyun. 3 AT-STi, 2 graulu yada flamethroweri alan her oyuncu oyundaki HER mobu sololayabilicek guce sahip. Asiri dengesizlik var oyunda ki ben oynarken jedi diye bir olay yoktu, kim bilir nasi uber yapmislardir. Kraytlari tek hitle oldurebiliyolarmi bari..[signature][hline]Golestandt - Godfather - 205
Chrysaor - The Man - 200
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...