Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 anam kofteci geldi.. aciktim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Şehir-arazi aracı Almanya'nın kaymak kaplı otobanlarında anlamsız olabilir tabii. Ama kaç sefer yolda giderken u dönüşü arayacağıma ortadaki ufak yüksekliği atlasam da diğer şeride geçebilsem keşke diye düşünmüşümdür :) Ya da şehirlerarası yollarda asfaltlanan yolun dışında falan gitmek, trafik sıkışıkken yolun asfatlsız toprak kısmında sürmek.. ne bileyim. böyle işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Selam, Ben onca yaşanmış (;)) şeye rağmen akıllanamıyor ve/veya sinirlerime hâkim olamıyorum. Bu sebepten ötürü sayın Audi meraklı modumuz gelip mesajımı editliyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Selam, Olay daha fazla kırıcı olmasın diye motor konusunda kazma Audi'nin densiz meraklı modu tarafından mesajım editlendi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Para zaten çaktırmamaya çalışsanda Selam ve Saygılar yazmadan duramayacağından yakalanırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccaann Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 2 ay önce kullandım x6 3.0 çift turbo dizeli. Performansı ve yoltutuşu çok guzel ancak dizel olmasının verdiği dezavantajla araç tam devrini yükseltmişken vites değiştiriyor ve benzinli aracın verdiği keyfi tam alamadım. İç tasarımı ve yeni vites kolu da hoşuma gitti. Dışı tasarım ise bana göre çok çirkin. Bu motoru ve şanzımanı RRS un kasasıyla birleşse işte o zaman mükemmel bir araç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar