Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Evet arkadaşlar, foruma uzun zamandır mesaj atılmıyor. Bu sessizliğe bir son vermek istiyorum. Oyundaki tek Türk Şirketi Dreamsmiths'in altında şirketin çıkarları için elmizden geleni yapıyoruz. Bir kaç elemen hariç herkesin altında battleshipler var.. Şirkete iyi yardım eden herkes hakediyor ve şirket veriyor gemiyi.. Şu aralar gemi üretimine başlamak üzereyiz ve oyundaki en büyük şirketler yani megacorplar arasına girmek üzereyiz. Herkesi bekliyoruz.. PS: Minmatar köleleri de kabul bulabilirler :D :D[hline]Nail "Mirage" Avunduk The Ultimate GS'li The Perfect PvP'er aka NaileR, Türk And the most glorious of all, he is the... Türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ahah öncelikle tebrik ediyorum sizleri, Fakat her bs si olan corp megacorp değil. Bs lerle mine yaparak megacorp olunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 yaa baslicam baslamasina.. cok seyden sıkıldım Uoda skill kasmaktan sıkıldım Swg cok pahali Ao eski tadi vermiomush simdi kac kisi oynuo shu an bu oyunu sizin tarafsiz bakis aciniza göre :) almaya degermi? (uzun bir süre oynayanlar artik bi karar vermistir -keske almasaydim| - iyiki almişim) oyunda öle bön bön yalniz dolasmam dimi yani sehir mantigindaki bölgelerde baskalarda vardir (hayalet sehirlere benzeyen immm hayalet bi oyun deil dimi?) fiati uygun geldi :) eskiden daha pahaliydi sanirim[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Tabiki öyle bir oyun diil, chat ekranı sayesinde oyunda online olan Türklerle her an konuşabilirsin. Emin ol seveceksin. Bu arada Intothestorm, ben bsmiz var mine yapıyoruz diye megacorp olmak üzereyiz demedim, 40 küsür üyemiz var, herkes dayanışmalı ve corp için çalışıyor, corp üyelerine sonuna kadar yardım ediyor, üretime başladık, skill pointları 7.5 milyonun üzerinde olan üyelerimiz var ve bir kaç aya olacağız dedim. Yanlış anlamışsın heralde.. Neyse en azından bazılarının buraya mesaj atması beni sevindirdi.. Hadi o eski ruhu tekrar yakalıyalım. Canlanın :D[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk The Ultimate GS'li The Perfect PvP'er aka NaileR, Türk And the most glorious of all, he is the... Türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Hmm, şimdi farkettim gerçekten de öyle dememişim :D Pardon, eksik bilgi vermişim, işte bir önceki mesajımda halimizi görebilirsin. Oyunda her saatte minimum 2000 kişi var. Akşamüstleri bu sayı 5500'ün üstüne çıkıyor. Ultima'daki Ocllo gibi hayalet şehirlere rastlayabilirsin tabi ama onlar güvenli olmaz, çok güçlü npcler ve PKlar dolaşır oralarda yani genellikle orda kimsecikler maceraya gitmek istemiyorsan takılmazlar.. Oyundaki gz denilebilecek her systemde insanlar vardır. Şuanda oynadığım arkadaşların görüşlerine bakılırsa, oyunu iyi ki almışım derecesindeler :) Ben dahil. Gerçi almadım ve Türkiye'de bulmak imkansız neredeyse, www.eve-online.com sayfasından yükleyeceksin ve 20 dolara account alacaksın ondan sonrası ucuz zaten. 471mb bu arada..[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk The Ultimate GS'li The Perfect PvP'er aka NaileR, Türk And the most glorious of all, he is the... Türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 down etmek sorun deil yaa hech düsündüğüm bisi deil o olay aslinda bi down edip denesemmi eger bir iki gün daha kararsiz kalirsam Svgdeki arkadaslarin telkinlerine uyu vericem shuan Swg mi Eve On. mu daym Svg 80 ml ile kasio o baslangic hedesi olmasaydi :) baslardim direkte bilmiom bu tarz(eve) oyunlarinda hastasiyim gerci ummss 20$ la hem paketi hem bi aylik oynama hakkini aliosak ben bi ay oyniim (nasi olsa bi ay icinde alamicam svgyi) sıkılırsam gecerim olur biter downloada basliim[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Şimdi downloadim akşama biter kurstan sonada başlarim büyük ihtimalle son anda sormaktansa simdiden soriim ne olarak baslamali ne yapmali (daha önce böle basliklar varmi die bakmadim umarim kızmaz kimse:P git bak die:P) bizimkielr en cok hangi irk (?) nasi bi baslangic yolu izliyim :P (sayfada yaziomuki die düsürenerek sayfayi acar)[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 birde oyunu oynayan kisilerin icqlarını istesem ? :)[signature] (aylık 15miydi?) [hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" [Bu mesaj Creel tarafından 13 January 2004 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 hakkaten pek ölü bi forumy af yada herkes oyunda deli gibin :P ben indirdim simdide accyi aliom alicam almasinada amma sacma bisi bu Input invalid. You may not use any language specific or special characters yuha tr harfi yok baska bisi yok du bastan baslatiim [Bu mesaj Creel tarafından 13 January 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenith Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 icq kullanmıyorum ama bana ciddi olduğunu belirten bi özel mesaj atarsan, sana msn'mi yollarım. Bu arad Swg'mi Eve'mi sorusunun cevabı kaçınılmaz bir şekilde Eve... Swg Kült oyunu olmasının avantajını yaşıyor, ve cidden kısa bir süre sonra birçok kullanıcı kaybedecek...[signature][hline]Three Man I Admire Most... Father Son and The Holy Ghost, Cought the Last Train for the Coast. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ee oyundaimda pek bisi anladiim sölenemez :) uriel 3 ün bi ayından bisi almam gerekioda tüm consol yok oldu auto pilot filanmi dicem cünkü hich bisi yapamiom (taaam cok newbieyim:P)[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ya pardon dostum foruma her dakka bakıyordum ama malesef hiç kimse cevap atmıyordu, sen birden bombalayınca sevindim :D Şimdi soruların karambol olmuş, hepsini bir postta madde madde yazarsan rahat rahat cevaplarım.[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Captain of the starship "Orhan 2" And the most glorious of all, he is the... Türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Zenith, 13 January 2004 22:44 tarihinde demiş ki: icq kullanmıyorum ama bana ciddi olduğunu belirten bi özel mesaj atarsan, sana msn'mi yollarım. Bu arad Swg'mi Eve'mi sorusunun cevabı kaçınılmaz bir şekilde Eve... Swg Kült oyunu olmasının avantajını yaşıyor, ve cidden kısa bir süre sonra birçok kullanıcı kaybedecek... Soldaki Chatlist düğmesinden "El Turco" channelını seç ordan chat ekranına o kanal da bağlanacak bütün türk oyuncularla konuşabilme fırsatı bulacaksın. Bu arada Caldari, Deteis ırkından olmanı tavsiye ederdim ama çoktan açmışsın :) Sen bunları yap, sorularını yaz. Bu arada Zenith arkadaşımız bana ben başlarken aşırı yardımcı oldu. Ona burdan sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum ve (Can, sen ben her hafta buluşup yapcaklarımızı unutma, popcorn senden haa) mesajını ona iletme lütfunda bulunuyorum. O da sana yardımcı olabilir. Saygılar, Sevgiler[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Captain of the starship "Orhan 2" And the most glorious of all, he is the... Türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenith Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Şimdi ırk seçimi,ne gelirsek ne yöne gideceğine bağlı bu, Savaşçı bir pilot olacaksan Minmaatar Brutor olman iyi olur, Eğer benim gibi Production, Industry, Mining kasacaksan kesinlikle Gallante- Gallante yada Caldari - Deteis olman senin için mantıklı olacaktır. Karakterini yaratmadan önce bizimle konuşman mantıklı olacaktır. Çünkü eğer 4-5 Account'u kaldıracak bir maddi yapın yoksa, oyunu oynadığın süre boyunca yek karakter ile devam edeceksin, ve Skill Training süre ile yapıldığı için kaybedilen her an çalınan yetenek olarak geri dönüyor.[signature][hline]Three Man I Admire Most... Father Son and The Holy Ghost, Cought the Last Train for the Coast. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Memonun dediği gibi. Yanlız karakterlerini silme şansın var zaten[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Captain of the starship "Orhan 2" And the most glorious of all, he is the... Türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Eed iki gün kaybettim nerdeyse :) neyse bundan sonra daha bilincli davraniriz newbielik zor is :) birde server down oldu? bu saatte? :) hayirdir ? [Bu mesaj Creel tarafından 15 January 2004 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenith Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 installl windows, ne virüsmü, peki format...olmuyormu format? nasıl yani...hmm windows tekrar install...aa virüs geçmiş güzel...hmm format...çok hoş...ne windows installmı olmuyor ok Xp kuralım ne Eve'in dosyalarını kabulmü etmiyor bilgisayar... Offfff Bi süre yokum bilgisayarı düzeltene dek...[signature][hline]Three Man I Admire Most... Father Son and The Holy Ghost, Cought the Last Train for the Coast. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 baba ilk başta format atmasaydın sana gönderirdim dosyaları :D Neyse sağlık olsun[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Türk Captain of the Starship "Orhan-2" The Bounty-Hunter of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 hmm, bakınız polemik olarak algılamayınız ama 7.5 skill pointi olmakta bi işe yaramıyor. Şahsen bi blackbird ün bir bs yi rahatlıkla düdükleyebildiğine şahid oldum. Anlatmak istediğimi anladınız sanırım. Bu arada oyuna yeni başlayanlara skill point satışı yapılıyor. Yani belli bi ücret karşılığında skill point alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bak kardeşim, sen olaya sadece en iyi pvp karakteri, herkesin gemisini patlatabilecek karakter açısından bakıyorsun. Biz fighter değiliz. Aramızda fighter olsa da amacımız aksiyon değil. Şirketin iyiliği için kasıyoruz. Bir bb rahat alır bir battleshipi.. pvpye bakar o olay, bunun hepimiz bilincindeyiz hergün savaşlar oluyor hatta daha dün akşam Sinan arkadaşım yaklaşık 40 gemilik m0o vs. Fountain Alliance savaşında blackbirdüyle 2 tane bs avladı. Kolay iş o zaten. Ve 7.5 m skill pointu çok hafife almışsın. Bu kadar skill point yapılması çok zor birşey ve oyunda nadir bulunur böyle karakterler. Ayrıca 7.5 m skill pointi olan arkadaşım Zenith bir fighter diil aksine production için kasıyor, refining ve mining olayları üstüne uzman. Sense olaya dar görüşlü bakıyorsun ve oyunu sadece pvp ve aksiyon için oynanan UO'nun Türkiye'de geldiği haline benzetiyorsun. Bu arada skill point satışı yapıldığını zannetmiyorum. Eğer olsaydı herkes direk alır girerdi. Eğer öyle birşey varsa söyle bakalım biz de satın alalım, 6-7 ay skill kasmaktansa çabuk yaparız daha iyi. Bu konudaki bilgini bizimle paylaşırsan çok sevinirim. Saygılar[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Türk Captain of the Starship "Orhan-2" The Bounty-Hunter of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar