kingpin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 amacım genelleme yapmak değil hatta bütün genellemeler yanlıştır O.o ancak az önce msn vasıtasıyla yaşadığım ilginç dialogu paylaşmak istedim efendim sadece :P X: eralppppp b ı z d ı k : efendim X: yaaa ses aygıtımı napcamm X: ses aygıtı yok dıo bılg b ı z d ı k : şimdi 0312 344 55 23 ü arıyorsun b ı z d ı k : 24 saat ses aygıtı servisleri var. X: uf dalga gecmeee X: yrdm ıstedm sdce X: tmm bosver b ı z d ı k : kapına kadar getiriyorlar b ı z d ı k : bu devirde yardım da yapılmıyor ki.. X: hıhı bellı b ı z d ı k : daha doğrusu benim olaya espritüel yaklaşmamın sebebini anlamadın sen galiba b ı z d ı k : söylediğin problem çok genel b ı z d ı k : görmeden bişi diyemem. b ı z d ı k : yani bu cd rom açılmıyor demek gibi bişey. X: genelseee genel bısı soleyebılırsn X: sınır oldmmm cnk b ı z d ı k : ses aygıtı yok ne demek b ı z d ı k : abi b ı z d ı k : bi kere ing kullanın şu windows u X: ya bnlym olee dıooo b ı z d ı k : türkçe windowstan bi halt b ı z d ı k : anlaşılmıyr b ı z d ı k : ses aygıtı ne b ı z d ı k : ahhe X: yaa sag altta ıcon da kaybolmss X: yanıı muzık calmıooo b ı z d ı k : hım, b ı z d ı k : daha önce calıyordu X: eeet X: bugn calmıo X: duın calıodu b ı z d ı k : restart atmayı denedin mi ? X: hyr X: ıse yararmı b ı z d ı k : ahaha b ı z d ı k : bi at bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 said: b ı z d ı k : hım, b ı z d ı k : daha önce calıyordu X: eeet X: bugn calmıo X: duın calıodu ahahahsaashudhau bu ne lan bilkenttenmi sdfsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 lan!1!!!1!1 aynı mp3 çalmama sorunu bugün benim de başıma geldi, reset atınca geçiyomuş ama 2dk lık tedirginlik sonrası farketmiştim.. ayrıca kız+bilgisayar ölümcül olabiliyo korunmak, sakınmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 yani ben elimden geldiği kadar gizlemeye çalışıyorum ama gene belli oluyor dıjdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ne diyosun ya. rarlı bi dosya veriyorum şifresi bu diyorum(site ismi) buraya girilmiyor diyo :D. diyorum şifre o.bana hala site açılmıyo diyo :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 b ı z d ı k : söylediğin problem çok genel b ı z d ı k : görmeden bişi diyemem. haha kizin evine gitmeye calismis direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ulan içiniz fesat içiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 KINGPIN COK YASA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ya abartmayın bu kadar. torrent kullandırmayı becermiş biriyim ben bi kıza :) yapabiliyolar, sadece anlatmayı bilmeniz gerekiyo :DB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 bu dialoglari erkeklerle yasiyorum ben. /pat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ginaly said: said: b ı z d ı k : hım, b ı z d ı k : daha önce calıyordu X: eeet X: bugn calmıo X: duın calıodu ahahahsaashudhau bu ne lan bilkenttenmi sdfsads utku olay burda son bulmustur... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 dory said: bu dialoglari erkeklerle yasiyorum ben. /pat sen o diyaglorlarda X kisisi oluyorsun degil mi dfssdfs:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 LOL. OWNED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 MarcOConner said: utku olay burda son bulmustur... :D ah be sercan, kurtar abi bni bu okuldan sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 kız yardım istemiş, kızın azına zıçmadığın kalmış afedersin ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 mADmaXimus said: dory said: bu dialoglari erkeklerle yasiyorum ben. /pat sen o diyaglorlarda X kisisi oluyorsun degil mi dfssdfs:D deneyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 dory said: deneyelim mi? tabi ne zaman istersen :) her yerde, her zaman deneyebiliriz yeterki sen iste:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 oha kavga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Of her yer hormon olmuş, öf öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 oha ya oha. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 dory said: bu dialoglari erkeklerle yasiyorum ben. /pat ben iremle yasamak istiyorum bu dialoglari =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 kıçınızı elinizle kapatıp koşarak kaçın bence bu topicten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ginaly said: said: b ı z d ı k : hım, b ı z d ı k : daha önce calıyordu X: eeet X: bugn calmıo X: duın calıodu ahahahsaashudhau bu ne lan bilkenttenmi sdfsads HAHAHAHAHAH!!1 yarıldım... ASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 mADmaXimus said: dory said: deneyelim mi? tabi ne zaman istersen :) her yerde, her zaman deneyebiliriz yeterki sen iste:D oque. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ayardan ayara kosuyorsun dory /pat oque. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar