Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elektronik davul

Seperate

Öne çıkan mesajlar

almayı düşünüyorum diyemem çnkü fiyatları dudak uçuklatıcı geldi bna,hni taksitle bir nebze belki alabilrm,ama kafaya da koydum şu anda olmasa bile para biriktirip alınabilecek birşey..kullanan arkadaşlar var mı aramızda?varsa hngi modelleri ve fiyatlarını yazabilirse çok sevinirim..hni bn en azndan 200-300 civarı ortalama birşey bakınıyordum ama 1 milyar en az görünce şaşırdım açıkcası..

haa bir de aynı setuplı davullar var elektronik olmayan bnce onlarda iş görebilcek durumda bununla ilgili bilgisi olan arkadaş varsa onunda fiyatlarını yazsın ltfn..bn bir kaç tane gördm 200-300 civarı hni değer mi bir de onu da düşünüyorm..ama sonuçta amacım pratik yapmak elektronik olması bnm çok da işime yaramayacak birşey
Sosyal ağlarda paylaş

200 300 ytl ye o davulun tek parçasını alamazsın sanırım :D roland v drumlar vardı bir ara gerçekten kafayı koymuştu babam alacaktı ( bana heralde :P) davul ile pek samimiyetim olmamasına rağmen hastası olmuştum aletin ancak fiyatları normalde bir özel uninin yarı yıl harcına denk geldiği için yalan oldu :D
Sosyal ağlarda paylaş

V-Drum şöyle bişey; http://zuhal.rolandtr.com/shop/index.php?act=viewProd&productId=56

Fiyatı 9 milyar kadar :D

V-Drum'ların en ucuz modülü bile 800-850 ytlden başlıyo.Yani 200-300 ytl gibi fiyatlarda elektro davul hayal gibi.Bulursun belki 2. el falan,da yani nekadar kaliteli olur nekadar düzgün olur allah bilir.Yamaha DT Express mi ne vardı bide.200-300 civarı bifiyata sadece davul setup'ı gibi pad seti kurabilirsin sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ferrero said:
200-300 ytl ye Yamaha DD-65 bile alamazsın
ki hiçbir boka yaramayan bir alettir kendisi. Sakın alayım deme yazık edersin paralarına, satamazsında kimseye.
Doğru düzgün elektro davullar 800 avro dan başlıyor.

Ahahah, hatırlıyorum bu aleti, benim ortaokuldan eski bir arkadaşım almıştı, kafasını ütüledim neden padlerle falan çalışmıyorsun sessiz set yapıp dedim.

Aldıktan 3 hafta sonra üstüne birşey döktü ya da kırıldı hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer maksat "ses çıksın" ise alma bile bence.Hassasiyet olayı yoksa eğer padlerde,hiç bi işe yaramaz.Tuşen oturmaz çünkü.Pad'lerde enazından çalışırsın bilimum şeylere,bileklerini açarsın iyice ama,çok hızlı vurduğunla çok yavaş vurduğunda da aynı volume'le veren bi alet alırsan ve onu öyle çalmaya alışırsan,tuşen bozulabilir,dahası hiç oturmayabilir bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Sakın alma abi verdiğin paraya üzülürsün.
Bizim davulcuya almak için dükkan dükkan dolaştık.
o 200-300 dolarları bırak 1000 dolarlıklar bile sorun çıkarıyor.

Vuruyorsun ses çıkarmıyor v.s çok çabuk bozulurlar yani.
Alıcaksan bizim davulcuya 3 milyaramı ne almıştık Yamahanın bir modeli.
Gerçek davul dizilişinde padler v.s
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Roland V-Drum TD-6KW var. Ukraynadan 1700$ a almıştım. O fiyat aralığındaki bütün elektro davulları kullandım. Hatta o fiyatı aşan Yamahanın en üst modellerinide kullandım hiç biri bi Td-6 kadar etmedi. Düşük fiyatla alınabilecek en iyi davul. Türkiye fiyatını bilmiyorum ama.
Asıl konuya dönersek, o fiyata dandik bir akustik davul bulabilirsin anca(tahminen). Biraz daha bekleyip köşeye para atmanı tavsiye ediyorum=)
Sosyal ağlarda paylaş

İskeletsiz satılmıyo zaten o aletler :) iskelete diğer ekipmanlarıda takabiliyosun akustikle birleştirirsen yani.Çalışmak için tek pad satın alıp çalışıyım diyosan uygun olur sanırım ama eğer akustik için tek pad alıp kullanmayı düşünüyosan bi işe yaramaz.Çünkü aletin modülü olmadan zaten pad'lerden ses alamazsın.İnternetten araştırmak en iyisi bunları temin edebileceğin en iyi yerler yani.Olmadı stüdyolara sorabilirsin eve çalışmak için davul setup'ı gibi pad'ler ile bişey kurmak istiyorum diye.Hatta bi stüdyoda vardı öyle bişey,istersen onlara bi ulaşmayı deneyebilirsin.

http://www.studyobona.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...