Seperate Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 almayı düşünüyorum diyemem çnkü fiyatları dudak uçuklatıcı geldi bna,hni taksitle bir nebze belki alabilrm,ama kafaya da koydum şu anda olmasa bile para biriktirip alınabilecek birşey..kullanan arkadaşlar var mı aramızda?varsa hngi modelleri ve fiyatlarını yazabilirse çok sevinirim..hni bn en azndan 200-300 civarı ortalama birşey bakınıyordum ama 1 milyar en az görünce şaşırdım açıkcası.. haa bir de aynı setuplı davullar var elektronik olmayan bnce onlarda iş görebilcek durumda bununla ilgili bilgisi olan arkadaş varsa onunda fiyatlarını yazsın ltfn..bn bir kaç tane gördm 200-300 civarı hni değer mi bir de onu da düşünüyorm..ama sonuçta amacım pratik yapmak elektronik olması bnm çok da işime yaramayacak birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 200-300 ytllik davuldan pek hayır geleceğini sanmıyorum :) elektronik davul olarak teknosa'da satılan çin malı bişi vardı 200$ idi sanırsam ama o da ne kadar olabilir ki yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 200-300ytl'ye farklı boyutlarda bir kaç tane tripod ve bir kaç tane practice pad alır kendine suni bir set kurar sessiz sedasız çalışırsın işte. anca yani o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 200 300 ytl ye o davulun tek parçasını alamazsın sanırım :D roland v drumlar vardı bir ara gerçekten kafayı koymuştu babam alacaktı ( bana heralde :P) davul ile pek samimiyetim olmamasına rağmen hastası olmuştum aletin ancak fiyatları normalde bir özel uninin yarı yıl harcına denk geldiği için yalan oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 200-300 ytl ye Yamaha DD-65 bile alamazsın ki hiçbir boka yaramayan bir alettir kendisi. Sakın alayım deme yazık edersin paralarına, satamazsında kimseye. Doğru düzgün elektro davullar 800 avro dan başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 V-Drum şöyle bişey; http://zuhal.rolandtr.com/shop/index.php?act=viewProd&productId=56 Fiyatı 9 milyar kadar :D V-Drum'ların en ucuz modülü bile 800-850 ytlden başlıyo.Yani 200-300 ytl gibi fiyatlarda elektro davul hayal gibi.Bulursun belki 2. el falan,da yani nekadar kaliteli olur nekadar düzgün olur allah bilir.Yamaha DT Express mi ne vardı bide.200-300 civarı bifiyata sadece davul setup'ı gibi pad seti kurabilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Ferrero said: 200-300 ytl ye Yamaha DD-65 bile alamazsın ki hiçbir boka yaramayan bir alettir kendisi. Sakın alayım deme yazık edersin paralarına, satamazsında kimseye. Doğru düzgün elektro davullar 800 avro dan başlıyor. Ahahah, hatırlıyorum bu aleti, benim ortaokuldan eski bir arkadaşım almıştı, kafasını ütüledim neden padlerle falan çalışmıyorsun sessiz set yapıp dedim. Aldıktan 3 hafta sonra üstüne birşey döktü ya da kırıldı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 300 ytl ye akira elektronik davul setimi ne satılıyo. Kick olayı pek hoş olmasada idare eder diyolardı. ona göz at o kadar kısıtlıysa bütçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ocak gibi onlar. beş para etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Eğer maksat "ses çıksın" ise alma bile bence.Hassasiyet olayı yoksa eğer padlerde,hiç bi işe yaramaz.Tuşen oturmaz çünkü.Pad'lerde enazından çalışırsın bilimum şeylere,bileklerini açarsın iyice ama,çok hızlı vurduğunla çok yavaş vurduğunda da aynı volume'le veren bi alet alırsan ve onu öyle çalmaya alışırsan,tuşen bozulabilir,dahası hiç oturmayabilir bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Sakın alma abi verdiğin paraya üzülürsün. Bizim davulcuya almak için dükkan dükkan dolaştık. o 200-300 dolarları bırak 1000 dolarlıklar bile sorun çıkarıyor. Vuruyorsun ses çıkarmıyor v.s çok çabuk bozulurlar yani. Alıcaksan bizim davulcuya 3 milyaramı ne almıştık Yamahanın bir modeli. Gerçek davul dizilişinde padler v.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 omar hakim in v drumlar icin ozel vidosu vardi 1.5 saatlik izleyince agziniz acik kaliyor dogal olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Çok baba ondaki set,td20 var,ilk yolladığım linktekinden :) bende var video'su ehuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Bende Roland V-Drum TD-6KW var. Ukraynadan 1700$ a almıştım. O fiyat aralığındaki bütün elektro davulları kullandım. Hatta o fiyatı aşan Yamahanın en üst modellerinide kullandım hiç biri bi Td-6 kadar etmedi. Düşük fiyatla alınabilecek en iyi davul. Türkiye fiyatını bilmiyorum ama. Asıl konuya dönersek, o fiyata dandik bir akustik davul bulabilirsin anca(tahminen). Biraz daha bekleyip köşeye para atmanı tavsiye ediyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 200-300$ a çin malı vs. alacaına üstüne biraz daha ekleyip yamaha gibi iyi kalitede 2. el alabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Alacaksan şu tarz bi alet almalısın.Fakat o parayla imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 bu videoyu izlemeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Twin pedalı da olsunda öğren artık pls. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 @pwnbot neden izlemiyoz ki ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 elektronik davulu geçin o zmn o setup kurma olayı nasıl olacak iskeleti lzm o iskeleti kurmam da mesele,hni ddiğim gibi elektronik dgl de yine padlerden öyle setupları kullanan var mı hni nerden nasıl en uyguna temin edilebilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 İskeletsiz satılmıyo zaten o aletler :) iskelete diğer ekipmanlarıda takabiliyosun akustikle birleştirirsen yani.Çalışmak için tek pad satın alıp çalışıyım diyosan uygun olur sanırım ama eğer akustik için tek pad alıp kullanmayı düşünüyosan bi işe yaramaz.Çünkü aletin modülü olmadan zaten pad'lerden ses alamazsın.İnternetten araştırmak en iyisi bunları temin edebileceğin en iyi yerler yani.Olmadı stüdyolara sorabilirsin eve çalışmak için davul setup'ı gibi pad'ler ile bişey kurmak istiyorum diye.Hatta bi stüdyoda vardı öyle bişey,istersen onlara bi ulaşmayı deneyebilirsin. http://www.studyobona.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 dijital davul satayım ben size yamaha'nın dd-55 modeli. 508 ytl, gayet güzel. ama elektrodavullar gibi geniş veya parça parça değil, tek setup üzerine padler var. şarkılar falan var içinde, eğlence furyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Bizim davulcu onla işe falan gidiyodu ara sıra.Extralara falan :D komedi bi alet,ama davul geliştiriyim diyosan,pek sana göre değil diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 IsAbeLLa said: @pwnbot neden izlemiyoz ki ne? eleman cok kotu cansucum ondan, yazik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 para biriktirebilirsen yamaha dtxpress serisini tavsiye ederim. kullanıyorum çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar