Aral Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Satıyorsanız yada guvenilir birini tanıyosanız öm atın lutfen.Yılbasına kadar almıs olmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 neden almış olman lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Hediye olarak alcam çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 abi eminonunde vardı ben bı ara gıtmıstım sirocco alcaktım sirocco dan ucuz du ve de sıfır fılan yanı taksıt te yapıyo kredı kartına ufak bı farkla..bı bak derım herhalde sorun cıkmaz onlarda onlar ıslenıyor lar pasaporta fılan falan..ama garantı sıkıntı..ama soole bıseyde var sımdıye kadar bırsuru tlf aldım ama hıcbırı ıcın servıse gıtmedım..ne bılıım sadece gordugumu paylastım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 dikkat et de 1.1.2 kazıklamasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 oehh abi iPhone hediye iyiymis :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar