Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 auhauh o bimoto tt kadar abuzittin bi araç yok :D
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Selam, kara kaplıya not İsmi not et...karanlık bir sokak ayarla...pist diyecek kişiyi bul...arkasını döndüğü anda chaotic kahkaha eşliğinde ensesine dört halkayı dağla...yanık kremi ile antibiyotik öner... Saygılar.
can Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 360 ta niye sinirlandirmislar ki? hic koymasinlar sinir minir daha iyi
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Böyle pahalı arabaları modifiye edenlerin hitap ettiği kullanıcı kitlesi orijinal olmak istiyor. Yani ferrari alınca o bile kendini özel hissetmesine sebep olmuyor ki bi de böyle sadece 360 adet üretilecek olan body kitlisini satın alıyor. 360 yerine 360000 tane üretse bu sefer hedef kitlesini kaçırır bu modifiye firması...
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ooo benim kafa nereye gitmiş yaaa... 360 hız limiti olsun daha ötesini nerde göreceksin ki...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 can said: 360 ta niye sinirlandirmislar ki? hic koymasinlar sinir minir daha iyi Büyük ihtimalle araç çok daha fazla hızlanabilecek bi halde, ama bi noktadan sonra ciddi aerodinamik iyileştirmeler gerekiyor. Yani gerçekten de aracın çıkabildiği son hız 360 da, gaz olsun diye böyle bişey demedilerse, nedeni bu.
unac Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 lan benim arabayı niye koydunuz buraya mahçup oldum bakk
matama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ya ben kafayi bu yeni nissan gtr a taktim inanilmaz hizli arabaya japonyada cikiyormusta sagdan direksiyonlu amerikada soldan direksiyonlusu ciktimi kapip getirmek lazim fiyatida cok daha uygun diger super arabalara gore, ve butun ferrarilerden hizli. Yalniz amerikadan getirdinmi ekstra gumruk vergisi korkutuyor beni
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Selam, Nissan abarttı resmen. Hele konsoldaki o ekran :P Mart 2009 deniliyor Avrupa pazarına girişi için ve 300 araçlık bir sınır varmış. 2008 ortalarında ise ABD pazarıdna olacak. Şimdiden 2000 civarı sipariş almış otomobil. Modifiye firmaları sadece aracın ağırlığı üzerinde bile oynasa kâfi bence :D Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Bütün ithalat ihracat işlerinizde yanınızdayız :)
matama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 birde simdi ferrari normal de nissani falan sallamaz ama caktirmadanda bakar :) yani sen 10bin beygir nissanda yapsan ferrari olmuyor ne yazikki ama su far nissan nsx ciktiginda ferrari kendine bayag duzen verdi. Simdi f430 un yenisi 2009 frankfurt fuarinda gosterilecek o bakalim bunu gecmek zorunda nasil olacak :) guzellesiyor bu araba isi :)
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Selam, Tamam güzelleşiyor ama bu değişim çok hızlı oluyor. İki dakka nefes alsınlar yahu :) Otomobili satın alıp tatmin yaşamak bile mümkün değil artık. Aldım ohh derken çat... yeni kasa, makyaj veya rakibin daha güzeli çıkarması. Ama ben hevesimi daha alamadım diyemiyorsun, hemen onun hayallerine yer veriyorsun. Ayıptır, günahtır diyorum. Bana versinler A4 B6 Avant kasamı, başka birşey istemiyorum(şimdilik). Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 @para, hep devletten beklemekle olmazki [Ufak bir düzeltme sadece/paramecium]
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Selam, Sen de haklısın :) Saygılar.
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 matama said: ya ben kafayi bu yeni nissan gtr a taktim inanilmaz hizli arabaya japonyada cikiyormusta sagdan direksiyonlu amerikada soldan direksiyonlusu ciktimi kapip getirmek lazim fiyatida cok daha uygun diger super arabalara gore, ve butun ferrarilerden hizli. Yalniz amerikadan getirdinmi ekstra gumruk vergisi korkutuyor beni 2009 gtrnin specleri neler?
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Otomobil markaları arasında rekabet her zaman olmuştur, otomobileri ileriye götürende budur. Ancak günümüzdeki hızın sebebi tüketim toplumlarının giderek artıyor olması. Geçmişte görülmemiş bir para harcama isteği var. İnsanlar kredi alıyor, taksitle ödüyor, yok leasing yapıyor gene harcı olmayan araçları alıyor. E talepte arzı doğuruyor, bu yüzden markaların kasa değiştirme süresi 3-4 senelere kadar düştü... ama olsun ben mutsuz değilim =)
Öne çıkan mesajlar