Yeager Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Arkadaşım sadece hesap aktivasyon keyini vererek 2 günün sonunda itemlarını ve parasını geri aldı. Birde sırf internetden birşeyler indirmemekle de bilgisayarınızı korumuş olmazsınız. Misal geçenlerde macrolar hakkında bilgi almak için biraz internetde araştırma yapayım dedim girdiğim bir sitede 20 tane trojan tespiti yaptı antivirüs programım(Kv internet security 7.0). Keza bir çok web siteleri ve mail adresilerimiz hergün tehdit altında temkinli olmamız gerek. Ben her ay şifremi değiştiririm ne kadar yardımcı oluyor bilmiyorum ama bu tarz basit şeyler bile emeklerimizi bir nebze koruyabiliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 2 Gün öncesine kadar bende asla hacklenmem, imkanı yok, nasıl yapacaklar derken, sabah kalkıpta hesaba giriş yaptığımda 2 karakterinde altınlarının alınıp, bankasının bomboş olduğunu görünce inanamadım. 3 olasılık var aklımda fakat hangisi net bilgim yok, 1. warcraftmovies arada video çekerim fakat buralarda bir yerde okuduğum bir yazıdaki java olayıyla alakalı olabilir, 2. curse'deki addonlardan birisi, 2.3.0 dan sonra addonlarımı güncelledim, 3. de en düşük olasılık okuldaki bilgisayarlarda kullandığımız flashdiskler. Bunlar haricinde başka bir şekilde ulaşmaları çok zor çünkü abuk subuk sitelere girmem dahi, download sadece güvenilir kaynaklardan işime yarayanı alırım, herşeyi değil. Bir konuda da yardıma ihtiyacım var, blizz hesabı incelemeye aldıktan sonra mail attı fakat mail yarıda kesiliyor, devamında neler yazdığını nereden öğrenebilirim: Greetings,Account Name: xxxxxxxxThis account has now been suspended following an incident of unauthorized access. This is a temporary suspension which prevents anyone else from accessing your account and is taken to protect you from the further loss of characters or items, while we investigate and take any actions needed. Due to the nature of World of Warcraft, it is not possible to restore a character or account from a ‘backup’ and as a result, our investigation needs to be detailed and thorough.Your account may have been compromised using a Key Logger or Trojan virus which can be used to obtain the account name and password of World of Warcraft accounts used on that computer. We therefore need to verify that your computer is secure before asking you to confirm the account’s ownership.Please make sure that you are using the most current routines for your anti-virus software.If your virus detection software is not able to detect or clean the infected files, or if you do not ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar