synorin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 amerikaya yakın zamanda gidecek olan birinden alınık listem var ö.m atınız:) karınız olmayacak demedim:D edit:japonya ya da kanada da olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 paticik ı ve sizleri seviyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 sgecca ne demek istedin:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ben haftaya gidiyorum, ne istiyon sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 abi walla bi post yazdık rezil etmeden bırakmıcaksınız:D iyi abi geçin dalganızı:) ama gerçekten birine ihtiyacım var:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 %18 kdv sini alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 synorin said: abi walla bi post yazdık rezil etmeden bırakmıcaksınız:D iyi abi geçin dalganızı:) ama gerçekten birine ihtiyacım var:D:D dalga gecmiyorum, haftaya pazartesi amerikaya gidiyorum simdi soyle ne istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 gelen var, noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 a madmaximus harbi gidiyomuş bende versemmi bikaç sipariş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 High Grade figür alacam , Amerika yada Japonya'ya giden varsa söylesin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 abi bu topikten bi tek ben sipariş verebilirim gidin topiğimden:P rahat bırakın adamı:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 gidene değil de gelene sipariş verseniz daha mantıklı değil mi ben de 3 hafta sonra gidicem ocağın ilk haftası ama giden mesela hemen 10 gün sora gelmiyor ki ben mesela taa yazın gelicem sonuçta bu aralar orada okuyanlar ya da çalışanlar tam gelmek üzereler christmas için. bu yüzden gelen var mı diye sormak daha mantıklı şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 abi giden gelen farketmez mutlaka birisi lazım o kesin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 listge küçüldü sadece psp istiyorum:D getirebilcek olan varsa lütfen haber versin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 up:) ya beyler bayanlar lütfen ya bir psp slim lazım:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 oha abi ozur dilerim, mesajini okumustum sonra cevap yazarim demistim, topici gorunce hatirladim simdi ben sana psp alirim ama 4 haziranda turkiyeye donuyorum, o yuzden kargoyla yollayabilirim ancak, fakat gumruk el koymasin buna? arastirdin mi o isleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 SturmVogel said: High Grade figür alacam , Amerika yada Japonya'ya giden varsa söylesin lütfen. ne alican high grade? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 mADmaXimus said: , fakat gumruk el koymasin buna? arastirdin mi o isleri obaa koyarsa ne canlı olur eniştem gümrükte çalışıyo asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=7871592&yazarid=82 böyle birşey buldum bu konuda bilgisi olan var mı?eğer yapılabiliyorsa çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bende psp slim alacağım ama ocakta falan beklersen beraber alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Viktor said: SturmVogel said: High Grade figür alacam , Amerika yada Japonya'ya giden varsa söylesin lütfen. ne alican high grade? Sana da lazımsa beraber getirek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 SturmVogel said: Viktor said: SturmVogel said: High Grade figür alacam , Amerika yada Japonya'ya giden varsa söylesin lütfen. ne alican high grade? Sana da lazımsa beraber getirek :) damdan düşer gibi olucak ama bende istiorum birkaç figür vesaire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 [video]http://youtube.com/watch?v=SCVTfwneOiA?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar