matama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Merhaba 4*4 arac icin uludag falan cikarken zincir palet vari birseyler alicaz bu kar paleti takmasi bayag kolaya benziyor, zincirle ugrasmayi hic sevmiyorum. Daha once kullanan varmi nasildir onerecegin marka var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Uludağ yolları fena değildir, otobüsler dahi çıkıyo zincirsiz. Ha bazen kayabiliyor o ayrı tabi.. ama çok zorlanacağınızı tahmin etmiyorum en basit bi zincir bile rahat çıkarır sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 4x4 üstünde kış lastikleri varsa çıkar ya uludağ a... bu ara fazla buzlanma yok küresel ısınma sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 beyler ben 6 sene bursada yasadim :) yani uludag yolunu ezbere bilirim zincir lazim tabi ama ben zincir istemiyorum o yuzden kar paleti istiyorum kis lastiklere gelince ben kar yagdiginda taksi kullaniyorum :) bir tek uludag o yuzden kis lastigi yerine kar paleti daha cok isime geliyor. var mi bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Palet dediğinin bir aparatı var önce bijonlarla jantın dışına monte ediyorsun. Daha sonra palet kısmını tekerün üstüne geçirip bu janta taktığın aparata kilitliyorsun. Ben öyle biliyorum... Bütün kış boyunca paleti tak çıkar yapacaksan kullanışlı. ama bi kere uludağa çıkarken kullanacak bişey istiyorsan zincir daha mantıklı gibime geliyor... kışın bende taksi kullananlardanım. o yüzden bu işin markası raconu var mı bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 palet olayı cok pratik ama hem cok yer kaplıyor benim bildigim hem de pahalı 400 lira fln olması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Abi adamın kar paleti kelimesinin sözlük anlamını sorduğunu hiç sanmıyorum :) Marka olarak bilmiyorum ama matama kar paleti değilde lastik malzemeden yapılma zincir gibi kullanılanları var. Takması çıkarması belki palet kadar kolay değildir ama lastik malzemeden yapıldığından dolayı konforu daha iyi olur onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 aga senin range karda buzda kaymaz merak etme 4x4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Selam, Bir arkadaş Spikes Spider marka almıştı ve memnundu açıkcası. Zincir taktıktan sonra o bollaşma hikayesi adamı deli ediyor : Yollarda buz olmadığı sürece kış lastikleri kâfi olur. Ama buzun ilacı zincir/palet. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 http://halaogullari.com/karpaleti.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Kar yağdığı zaman evde oturan tayfadanım:D okullar tatil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 bu araştırmanın sonucu noldu ne aldın matama? arkadan itişli araç için soruyorum 2-3 haftada bir dağa giderken pratik takıp çıkarabilirim sanırım, zincirle alakalı bir tecrübem yok olmasını da istemiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Ben almadim sonucunda Nerdeyse 1 milyara yakin bir fiyatinvardi 20 inch te Ama olay parasindan cok surekli bir parca gobekte takili duruyor Kaldirim kenarina park ederken dikkat etmek lazim Ben zinciri tercih ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar