MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 2 yaşımdan beri oyun oynarım. oynadığım oyunlardan en kalitelilerinden biri oynamaya başladım bugun.zaten genel olarak adventure seven biriyimdir. neredeyse çıkan her türlü adventure oyununu alırım ama bu çok farklı. Oyuna ne olduğunu bilmediğimiz biryerde başlıyoruz.Adımızı burasının neresi olduğunu bile bilmiyoruz. Sonradan öğrendiğimiz bilgilerle buranın tımarhane olduğunu öğreniyoruz ve macera başlıyor. Aslında size takıldığım bir yeri soracaktım ama madem oyunla ilgili birşey yazıyorum biraz bilgi de vereyim dedim.Walktroughlara bakmak istemiyorum çünkü iradem çok zayıftır. Oyunda Chapter 2'da (bu çocuklarla uğraştığımız bölüm) elektriği çalışır hale getirdim.Uzun süre bununla ne yapabilirim diye aradım etrafı ama yok ekstradan bir şey daha bulmam gerekli.Sonradan sudaki metal-sarı şeyi gördüm.Bunu alabilmem için birşey lazım ama ne bulamadım. Çocukların çoğu konuşmuyor benle.Ne eksik kaldı?[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight The number you have dialed is walking with his wife please, try again later.
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 dediklerinin hepsini yaptım elektrik çalışıyor, mother denen yaratıkla konuştum ne kaldı?[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight The number you have dialed is walking with his wife please, try again later.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 olta lazım sahildeki çocuktan yannış hatırlamıyosam.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 konuşamıyorum veletle aramı bozdum ya[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight The number you have dialed is walking with his wife please, try again later.
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 tamam çözdüm çana taş atmayı fark etmemişim. taşıda nereye koymuşlar gözükmüyo ya.[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight The number you have dialed is walking with his wife please, try again later.
WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: LevieMaxilack, 18 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: 2 yaşımdan beri oyun oynarım. bence biraz fazla abarttın:)
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 abartmadım abi doğru c64 vardı o zamanlar tabi.[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight The number you have dialed is walking with his wife please, try again later.
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 herşey kişiden kişiye farklılık gösteriyo arkadaş...[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight The number you have dialed is walking with his wife please, try again later.
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 2 yaşı bilemem de bende 4 yaşındayken c 64 kullanırmışım[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
HalbadaR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Ben de taşı bulamamıştım. Gözükmüyor ki kardeşim...[signature][hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ya arkadaşlar taş kiliseye girmeden once sol yada sağ tarafınızda olması lazımdı tırstırdınız ya oyunu hatırladım tırstım ya =( neyse kilisenin girişinin solunda cicekler var taşlarla çevrilmiş orda bi tane dışarı cıkmış taş olucak onu alacan atacan cana sonra balıkçı cocuk gitcek dua mua mı ne edecek sonra oltayı alacaksın o metaryeli oltayla alcaksın sonra biyerden inigiliz anahtarı bulacaktın unuttum o boruya bişey yapacaktın unuttum 5 sene oldu oynamayalı =) abi deliler hastanesinde acayip tırsıordum hani aşşada tavuk taklidi yapan eleman warya UFFFF *!tırsar* sonra tictactoe oynicaksın elemanlarla sonra cocuk dalga geçecek kızlar herzaman yenilir yada kızlar bu oyunu bilmezmi ne diyordu sonra saklambaç oyniyacan kargalarla savaşcan scythe la (tırpan) sonra bal kabaqlarını kabaklıyacan =) ama ondan önce şifreyi bulman lazım =) şifre kilisenin toplanma saati =) abim bulduydu nası buldu WALLA Hll hayret ediyorum ya[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ben direk deneyerek buldum. habire çevirdim 451 de tık açıldı.[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight The number you have dialed is walking with his wife please, try again later.
HalbadaR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Öğrendiğin tek sayı zaten kilisenin o toplanma saati miydi tarihi miydi neydi ztn o bölümde :)[signature][hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 evet =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 sanitarium boyunca takıldığım tek yer o kilise çanına taş atmacaydı taşı bulana kadar anam ağlamıştı ufakcık şey hehe[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz? zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root
blue_demon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Takıldığınız yer olursa sorun yeni biritrdim daha taze taze[signature][hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com [SouLForGeD, 15 August 2003 17:01 tarihinde demiş ki: Roket atarlı muz kızartmasımı istiyomuş?[b]
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: BOccOB, 18 January 2004 20:01 tarihinde demiş ki: Tabi ya 2 yaş ne ki geç bile kalmışın, ben anamın karnından Gameboy ile çıkmışım :D abicim benim kimseye kanıtlamam gereken bir şey yok. İsteyen inanır isteyen inanmaz. Benim kimseye yalan borcum falan da yok. O yüzden kimseye " ay yalan söylüyosuuuunn" muhabbeti yapmayın LoL:)[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life Still hanging on, still going strong, here I belong And maybe I'm crazy but I just can't slow down And maybe I'm crazy but at least I'm still around The number you have dialed is walking alone please, try again later
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 sanitaryumu sevdiysen myst, myst2 ve uru'yu tavsiye ediyorum hatta şiddetle tavsiye ediyorum ama kafayı yiyebilirsin dikkat[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 mystlerden birini oynadım ama hiç böyle ne yaptığını bilmez halde dolaştım o yüzden fazlaca sarmadı myst.[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life Still hanging on, still going strong, here I belong And maybe I'm crazy but I just can't slow down And maybe I'm crazy but at least I'm still around The number you have dialed is walking alone please, try again later
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 özellikle uruyu tavsiye ediyorum diğer 2si hiç anlaşılmio bu daha anlaşılır, myst 1 gerçekten cok zordu kaç yaşındaydim 10 mu 9 mu herhalde ilkokul5teydim oynarken tabiki becerememiştim şimdi uruyu oynadiktan sonra buyuk ugraşlarla mysti yukledim oynadim cooook zor delicesine zor anlamiosun ne oldugunu oha dedim ilkokuldayken bunu oynadim delirdim herhalde.. tamamen farkli bi boyutta gecio fizik kurallariydi fln farkli oynun başında olayını anlayamıosun sonra cidden myst olayinin içine girince bulmacalar kolay gelmeye başlio uruda bi yerde takıldım ve şu anda oynamaktan korkuorum oyunda karşınıza yaratık cıkmıo yani oyle action fln yok hic ama çook korkunç bi oyun paso tırsa tırsa oynuorum atmosferi super. o sanitaryumdaki delilik havasini ariosan cidden uru cok ii sanki lovecraft oykusu içindesin..oynayasim geldi nerde benim uru cdim![signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Öne çıkan mesajlar