Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir diger kazaa prob - kesik filmler


Baggio

Öne çıkan mesajlar

Kazaa'dan ikidir divx indiriyorum, Return of the King divxi cikmis birkac tane.. Dort parcali bir versiyonun ucuncu parcasi disinda hicbiri calismiyor, bastan 9-10 saniye gosterip kesiliyor. Full Time olarak 49 dakika falan gorunuyor ama 10 saniye sonra bitiyor. Acaba avi preview mi bozuyor diye hic ellemedim bir tanesini, gene ayni sey. Nedir, basina gelen var midir, nasil cozeriz, cozemezsek indirebilecegimiz web veya ftp adresi var midir, vsvs.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynı sorun bende de war. mesela geçen infected ın sig2dat formatında werdiği linkten 140mblık kill bill filminin 1. yarısını indirdim. 60dklık gözüken filmin sadece 2 dklık başlangıç bölümü izleniyo. dosyayı avipreview ın bozmuş olabiliceğini ben de düşünmüştüm ama eğer sen denediysen ve ondan dolayı olmadığını anladıysan nedeni ne olabilir bu olayın?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Max source per file olayini 1'e indirdim, acaba parca parca cekerken mi ediyor icine diye, ama o da degil. Dosyalar bozuk desem, hem 3 parcalik hem de 4 parcalik versiyonda ayni sorun var, hem bozuk olsa 55 kiside ne isi var, vs vs.. Anlamadim gitti, koprualtlarinda calisan vcd bulana kadar canimiz cikacak adamlar dvd'yi cikarana kadar.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

farklı programlarla denedim vidyoyu çalıştırmayı. kimisnde 16saniye kimisinde 1 dakika gösteriyo. windows media playerdaysa 60dk olduğunu gösteriyo ama sadece 20sn sini falan gösteriyo. olay dosya formatından veya programlardan veya codeclerden falan deil. dosya adam gibi yüklenmemiş ama neden acaba? hiç böle bi sorunla karşılaşmamıştım kazaada[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

K-dat tan dosyanın indirilmiş halinin bütünlüğünü kontrol edin.
Bazen dosyanın başı ile devamı arasında atlanmış, indirilmemiş bölümler olabiliyor. Bu durum dosyanın previewini engelliyor.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Iste misler gibi mldonkey kullanacaksiniz bu durumda.. Uploadiniz ile ilgili sorununuz olmayacak ve Shareazaymis, Overnetmis, Edonkeymis, Bitorrent mis ordan burdan bir suru sey indireceksiniz rahat rahat.

Ben bir dokuman yazayim sunun kullanimi/kurulumu hakkinda bari.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...