-Aragorn- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 geçen yıl sınıftan bi kızın doum günü vardı. 3 erkektik doum gününde. içimiz böle bi kıpır kıpırdı napalım napalım dedik, gittik sigara aldık sonra balkonda içtik 3 er tane. tamam dedik aldık hevesimizi, doum gününden ayrıldık akşamüstü basket oynamaya çıktık, bende paketi atmamıştım bi maç yaptık kenarda oturduk dinlenioz ben yaktım bi tane diğerleride yaktı, 1 haziran 2003 tü o gün hala içioz 7 ay falan oldu heralde o zamanlar yurtdışı çıkışları patlaktı ii hatırlıom çok dertten başlamıştım yani ehu[signature][hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 nargıle zaten tutunsuz ehehe ama sutlu,karısık mukemmel olur,dıgerlerı dandırık ıctınmı ıyısını ıcecksın[signature][hline]|apache the taksimetre| OHHHaaA ÇüŞŞ bu kadar ucuza nası satarlar ya..?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: UltraPsycho, 21 January 2004 22:37 tarihinde demiş ki: evt abi cappuchino'lusu çok iidir.Merter civarındaki tömbekiler ii oluyomuş duyduuma göre (saf) HAHAHAHAH[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 eheueuh hatta bunlar halis mulis olarak merter'de yetişiyo, diye bi anlam çıktı ortaya.Arkadaş merterden almış demek istedim.Bugun anlatım bozukluklarım çok oldu,nargile cafe'ye gittik zaten okuldan kaçıp sabahın 10'unda.Benim ettiğim sözler şunlar --''Ehehe demin azımdan bişey fırladı acaba'' --''Birol aşşağıdan bi tane marpuç istesene (ağızlık demek isterken) --''Dün yediğimiz kavunlu nargile bundan daha ağırdı'' gibi sözler zırvaladım uyku sersemi :)[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 bencede salladın.. uykuya devam[signature][hline]|apache the taksimetre| OHHHaaA ÇüŞŞ bu kadar ucuza nası satarlar ya..?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 yaf bu yazı kaç kere kondu forumlara bi okadar da başka yerlerde gördüm ztn içen bilio mesela ben kendimi bu gidişle sigara öldürmeden ölücem die kandırıorum..ayrıca ya allah kahretsin neden sigarayı bırakamıorum nefret ediorum die bi olayım da yok gayet zewk alarak mutlu mutlu tüttürüorum yane alan ve satan razı durumdalar :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar