UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Geçende dolaşırken buldum hoşuma gitti. Sigara içeni köpek ısırmaz Çünkü yanında baston taşır! Evine hırsız girmez Çünkü sabahlara kadar öksürür! Üzerine sinek konmaz Çünkü buram buram nikotin kokar Fazla yorulmaz Çünkü yorulunca tıkanacağını bilir Yürümek için zorlanmaz Çünkü tekerlekli iskemlede gezdirilir İhtiyarlamaz Çünkü genç yaşlarda sevdiklerine kavuşur Sigara içenlerin ayrıca: Yüzlerine renk gelir Çünkü dişleri ve bıyıkları sapsarı olur… Vücutlari bir kuş gibi hafifler Çünkü ileri dönemdeki dolaşım bozukluğundan ötürü önce parmakları, sonra da el ve ayakları kesilir.. ya bakın en kadar yayrlı bi icat :)[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 komik[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 sigara sağlığa zararladır(deme yav,bilmiyodum)içmyeni,yazık etmeyin kendinize. :yapma[signature][hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 [polyanna]Daha kötüsüde olabilirdi.Hiç olmazsa uyuşturucu bağımlısı değilim.Sigara o kadar zararlı değil aslında.[/polyanna][signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 muhahah koptum ya alexi +1m sigara sağlığa zararlı içmesin kimse benim babam içio çok uzuluyorum nikotin bandi fln mi alsam adama?[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 nikotin bandı ne işe yarıyo??[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Wöah be Ultra.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Wöah ne demek :-P yok abi ilk defa duyuyom merak ettim[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Sigara içenler özentinin kralıdır da ekleyelim tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Benim arkadaşım Bruce Wills'e özenerek sigaraya,sonra Jim Morrison'a özenerek ot'a başladı ehhehe.istisnalar var boyle..:)[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Hmm yazık tabi içen varsa...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Evolution, insanları değerlendirmeden bu tip düşüncelere varanlardan nefret ettiğimi daha önce ki threadlerde belirttim... Böyle düşünmen mantıksız,manasız ve bir o kadarda zerre zeka taşımayan bir olay.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 evet dediğim gibi bazı ''istisnalar'' var. aslında genelde çevreden ve psikolojik durumdan kaynaklamıyo bence...[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Ama doğruluk payıda var.Özentilikten başlıyan bir çok tanıdığım var. Ben 15 yaşımda nasıl bir halt diye deneme niyetiyle içmeye başladım, hoşuma gitti.Sonra Lise 1'in başlarında bıraktım. Bir arkadaşımın doğum günüydü sanırım Lise 1 deydim.Zekariyaköy'de dışarıda oturup içiyorduk falan.Sonra arkadaşım yak bi tane dedi.Bende bıraktım dedim.Hadi yak ya benim için 1 tane hadii.Bende dırdırı kessin diye yaktım bir tane.Lise 2 deyim hala içmekteyim.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 sigara çok zararlı bişey nasıl içilir yani tıkanır insan..gerçi bnde her cuma nargile içiyorum ama tütünsüz içiyorum sigara kdr zararlı deildir herhal?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 nikotin bandi sigara bagimlisi olanlarin taktigi kucuk bi bant bunu takinca o sigara krizleri geciyor gibi bi olay var daha işe yaradiğini gormedim benim tanidigim kimse bırakamadi ama bandi takmadiklarindan mi band işe yaramadigindan mi bilmiorum :D sigara içmeye genelde insanlar özentilikle başlio o dogru ama her sigara içen ozenti deil yani siz hic mi clint eastwood gormediniz![signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Tütünsüz nargile? Hö?[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 BEnim arkadaşlar nargilenin içine ot koyduruyolarmış,bilmeyen bi arkadaşlarına 4-5 üfürük çektirip,gün boyunca onu kafaya alıyolarmış...:)[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Iyide daha az zararlı demiş herif. Tütünsüz nargile nasıl oluyor ya? Strafor mu içiyorsun napıyorsun anlamadım. Bali mi koyuyorsun içine...[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 adam sadece aromasını içiyo.Sulu mulu..[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 E iyide onlarda aromatik tütün sonuçta tütün içiyor adam.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ya tütün yok aromalı vardır ya meyveli,şaraplı,hedeli... tütnlüsü tömbekemiydi töbekmiydi öyle bişiydi[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Iyide canım evladım.Aromatik dediklerin tütünün aromalısıdır. Yine tütün içiyorsun. Tömbeki dediğin sade tütündür.Arap toprağı vardır vs. Şaraplı dediğin su yerine şarap koyulur, tütün olarakta üzüm aromalı tütün tercih edilir. Ayrıca su yerine sütte koyulur.Cappuchino aromalı nargile ile süper olur mesela. Üstteki arkadaşın dediği gibi kubar,afyon bilimum hedelerde koyulur tütün haznesine tabii ki tasvib etmiyoruz.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ne yani...şimdi..şimdi ölecekmiyim doktur beğ?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 evt abi cappuchino'lusu çok iidir.Merter civarındaki tömbekiler ii oluyomuş duyduuma göre (saf)[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar