Mavi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Hafıza kartım dolu ve dolu olduğu için ps2 açılışında browser den hafıza kartı içine giremiyorum loading diyip bekletiyor. Saveli olan oyunları sildikten sonra girebilirmişim bu oyunları nasıl silerim ? Yazılımlar varmıi cd ye çekip silebiliyormuşuz ? God of War da ki savelerimi silmek istemiyorum diğer oyunların savelerini silmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? ps2 slim kullanıyorum hard disk yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Browser'dan her türlü girilebiliyo olması lazım? Öyle olmasa kart doldu mu çöpe giderdi direk. Loading'in bitmesini beklemeyi dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 evet bende de oldu o hata memory karddan bişe silemezsin ancak formatlaman gerekir kartta bir sorun olunca oluyo genelde korsan dmc saveleri neden oluyo buna bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Çözüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 içinde başka ne oyunun saveleri var? bazı oyunlarda oyunun save menüsünde delete profile falan seçeneği oluyo nfs mesela onları oyun içinden silebilirsin başka çözüm gelmiyo maalesef aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 winning ve pes savelerini oyun içinden silebilirsin tabi eer bunların saveleri warsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 gta-bully saveleri de oyun içi silinebiliyor... dediğim gibi ben yerinde olsam 2.bir memory kart alırdım savelerimin hepsinin formatla gitmesi yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar