Donita Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 sabah kulağıma çok yoğun miktarda su kaçırdım. saatlerdir kurcukluyorum ama sonuç yok. inanılmaz daraldım ve oynamaktan kulağım kızardı. üstelik işteyim ve yan masadaki şefin direktiflerinin hiçbirini duyamıyorum. var mıdır acil ve pratik bir yolu yordamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Kafanı o yöe eğip zıplamak veya bi süre o kulağın üzerinde uyumak olabilir. VEYA uçakta kulak açmak için yapıldığı gibi esnemeyi veya sakız çiğnemeyi dene belki açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 KBB uzmanına git orada vakum var temizler su pislik tatak bir şey bırakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 üstüne yat, kurcalamak suyu daha geri itebilir sonra bide ortakulak iltabına yol açmasın. en iyisi biraz uzan üstüne sonrada bekle geçmezse yarın doktor'a git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 kağıdı huni şeklinde yapıp ucunu kulağa sokup yakmak var ama biraz tehlikeli sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 pipet ve sadık bir arkadaş bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 doktora gidicem. açılmadı, açılacak gibi de değil. performansımı allak bullak etti iki gram su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Şimdi avcunu lop diye yapıştırıyorsun kulağa. Sonra yatağa yatıyorsun, elin kulak ve yatak arasında sıkışıyor. Sonra daire çiziyorsun elinle o baska uygulanırken. Ben böyle çıkarmıştım. Edit: Oha hayatımın imla hatasını yapmışım kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 sen bi editle yazıyı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 basit bi harf hatası bütün ciddiyeti aldı götürdü benden valla kurcalayarak çıkarabilmişliğim olmadı hiç, yannız o çıkarkenki sıcaklığı hissetmek ayrı bi güzellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 tek kulakla idare edicem pazartesi gününe kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Abi bence bekleyemezsin. Gece uyuyamazsın bile. Direk acile koştur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 huun said: pipet ve sadık bir arkadaş bul. bomba çözüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 sakın tek kulak falan deme , basit bir su damlası yüzünden 5 ay kadar sol kulağım işitmemişti. su girip kiri şişiriyormuş sonra iyice abartıyormuş falan fıstık demişti doktorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Su kaçan kulak aşağıda olacak şekilde tek ayak üstünde zıpla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 sabahtan beri kulağıma sokmadığım şey kalmadı. girmediğim pozisyon da kalmadı; tek ayak yaptım, yan yan zıpladım, kafamı eğik tutarak pompa yaptım. olmadı. üstelik kanattım. gerçekten kötü bir durummuş.. yarın direk doktordayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 kanattın ? oha direk kopartsaydın kulagı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 dikkatli olmak lazım bizim bir arkadaşın da kulağına su kaçmıştı 3ay sonra o kulak düştü dikkat etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 geçtiğimiz yaz bnde yasadım o kulak tıkanıklıgını, iğrenç bişi cidden. en kısa zamanda doktora gitmek en iyi çözüm. ve bu sürede de kulağına hiçbir şey sokma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 fdsf düştü derken, cüzzam gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bu tarihi gerçeği ilk kez burda açıklıyorum. bigün van goghla içiyoruz böyle. gündüz de halk plajında donla denize girmiştik bu dedi ki bak şindi dipten kum çıkarıcam. o arada o da kulağına su kaçırdı. rakı falan bitti balıklar arttı bisürü. abi dedi geçen doğumgünümde arkadaşlar bi içki getirdiydi, balıkları ziyan etmeyek onu içek dedi. tamam dedim. o da tüm gün uğraşmıştı suyu çıkarıcam diye çıkmamıştı. neyse getirdi bu yeşil cin mi ne öyle bişey. içmeye başladık biz. bu iğrenç herif de arada serçe parmağını kulağına sokup sokup duruyo, yeşil cin denen mereti de sevmedim balıklar da buz gibi oldu iyice midem bulandı benim. bu sinirlendi, kavun kestiğimiz pıçaa kaptı. kesicem lan kulağı dedi. kesmessen erciksin olm dedim. laf herifin ağırına gitti kesti kulaa. neyse paketledik kulaa bunun hatuna hava yaparım dedi. lan kulağı hediye edeceene bi çiçek çikolata falan alaydın mal bebe dedim ankara şivemle. neyse sonra bu dedi ki, olm kulaaamda su var hala. e mal kulağın kepçesine mi kaçıyo su kulağın kepçesini kestin? esasen kulak içerlere doğru sinsice uzanan bişeydir. ama sokma içeri pıçaa beyni mal edersin dedim. daha sonraları da bu densiz bacıma başka bişiler kesip yollamış jest olarak. o günden sonra görüşmedim kendisiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 KBB doktorum: kulak temizlemek için satılan çubuklar inanılmaz zararlı. ve su kaçtıysa, kirlere kabartma tozu muamelesi yapmıştır kitlenmiştir çıkmıyodur ne soktuysan da işe yaramaz normal. ztn o kulak pamuğu falan hep aha geri itermiş. yapma etme yani.direk KBB oktoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 orta kulak iltahabına kadar yolu var o işin, küçümseme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 @Eternalus: ehehe.. zuahha. toktora gidiyorsun o hemencecik hallediveriyor. mutlu mesut çıkıyorsun.. gitmişken kulak burun boğazcıya neden isimlerinin sıralaması 1.kulak 2.burun 3.boğaz iken hep 1.boğaz 2.burun 3.kulak sırası ile muayene ettiklerini de sorarsan sevinirim.. belki de benim şansıma hep laz doktorlar düşüyordur.. bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Amuda kalk 1 dakika dur geçer. Öteki kulağını kapalı tut hava girmesin öbür taraf açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar