Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kulak tıkanması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabah kulağıma çok yoğun miktarda su kaçırdım. saatlerdir kurcukluyorum ama sonuç yok. inanılmaz daraldım ve oynamaktan kulağım kızardı. üstelik işteyim ve yan masadaki şefin direktiflerinin hiçbirini duyamıyorum.

var mıdır acil ve pratik bir yolu yordamı?
Mesaj tarihi:
Kafanı o yöe eğip zıplamak veya bi süre o kulağın üzerinde uyumak olabilir. VEYA uçakta kulak açmak için yapıldığı gibi esnemeyi veya sakız çiğnemeyi dene belki açılır.
Mesaj tarihi:
üstüne yat, kurcalamak suyu daha geri itebilir sonra bide ortakulak iltabına yol açmasın. en iyisi biraz uzan üstüne sonrada bekle geçmezse yarın doktor'a git.
Mesaj tarihi:
Şimdi avcunu lop diye yapıştırıyorsun kulağa. Sonra yatağa yatıyorsun, elin kulak ve yatak arasında sıkışıyor. Sonra daire çiziyorsun elinle o baska uygulanırken. Ben böyle çıkarmıştım.

Edit: Oha hayatımın imla hatasını yapmışım kusura bakmayın.
Mesaj tarihi:
basit bi harf hatası bütün ciddiyeti aldı götürdü benden

valla kurcalayarak çıkarabilmişliğim olmadı hiç, yannız o çıkarkenki sıcaklığı hissetmek ayrı bi güzellik.
Mesaj tarihi:
sakın tek kulak falan deme , basit bir su damlası yüzünden 5 ay kadar sol kulağım işitmemişti.

su girip kiri şişiriyormuş sonra iyice abartıyormuş falan fıstık demişti doktorlar.
Mesaj tarihi:
sabahtan beri kulağıma sokmadığım şey kalmadı.

girmediğim pozisyon da kalmadı; tek ayak yaptım, yan yan zıpladım, kafamı eğik tutarak pompa yaptım. olmadı. üstelik kanattım. gerçekten kötü bir durummuş..

yarın direk doktordayım.
Mesaj tarihi:
geçtiğimiz yaz bnde yasadım o kulak tıkanıklıgını, iğrenç bişi cidden. en kısa zamanda doktora gitmek en iyi çözüm. ve bu sürede de kulağına hiçbir şey sokma
Mesaj tarihi:
bu tarihi gerçeği ilk kez burda açıklıyorum. bigün van goghla içiyoruz böyle. gündüz de halk plajında donla denize girmiştik bu dedi ki bak şindi dipten kum çıkarıcam. o arada o da kulağına su kaçırdı. rakı falan bitti balıklar arttı bisürü. abi dedi geçen doğumgünümde arkadaşlar bi içki getirdiydi, balıkları ziyan etmeyek onu içek dedi. tamam dedim. o da tüm gün uğraşmıştı suyu çıkarıcam diye çıkmamıştı. neyse getirdi bu yeşil cin mi ne öyle bişey. içmeye başladık biz. bu iğrenç herif de arada serçe parmağını kulağına sokup sokup duruyo, yeşil cin denen mereti de sevmedim balıklar da buz gibi oldu iyice midem bulandı benim. bu sinirlendi, kavun kestiğimiz pıçaa kaptı. kesicem lan kulağı dedi. kesmessen erciksin olm dedim. laf herifin ağırına gitti kesti kulaa. neyse paketledik kulaa bunun hatuna hava yaparım dedi. lan kulağı hediye edeceene bi çiçek çikolata falan alaydın mal bebe dedim ankara şivemle. neyse sonra bu dedi ki, olm kulaaamda su var hala. e mal kulağın kepçesine mi kaçıyo su kulağın kepçesini kestin? esasen kulak içerlere doğru sinsice uzanan bişeydir. ama sokma içeri pıçaa beyni mal edersin dedim. daha sonraları da bu densiz bacıma başka bişiler kesip yollamış jest olarak. o günden sonra görüşmedim kendisiyle
Mesaj tarihi:
KBB doktorum: kulak temizlemek için satılan çubuklar inanılmaz zararlı.

ve su kaçtıysa, kirlere kabartma tozu muamelesi yapmıştır kitlenmiştir çıkmıyodur ne soktuysan da işe yaramaz normal. ztn o kulak pamuğu falan hep aha geri itermiş. yapma etme yani.direk KBB oktoru
Mesaj tarihi:
@Eternalus:

ehehe.. zuahha.

toktora gidiyorsun o hemencecik hallediveriyor. mutlu mesut çıkıyorsun.. gitmişken kulak burun boğazcıya neden isimlerinin sıralaması

1.kulak
2.burun
3.boğaz iken hep

1.boğaz
2.burun
3.kulak sırası ile muayene ettiklerini de sorarsan sevinirim.. belki de benim şansıma hep laz doktorlar düşüyordur.. bilmiyorum.
  • Yeni Oluştur...