Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kulak tıkanması

Donita

Öne çıkan mesajlar

bu tarihi gerçeği ilk kez burda açıklıyorum. bigün van goghla içiyoruz böyle. gündüz de halk plajında donla denize girmiştik bu dedi ki bak şindi dipten kum çıkarıcam. o arada o da kulağına su kaçırdı. rakı falan bitti balıklar arttı bisürü. abi dedi geçen doğumgünümde arkadaşlar bi içki getirdiydi, balıkları ziyan etmeyek onu içek dedi. tamam dedim. o da tüm gün uğraşmıştı suyu çıkarıcam diye çıkmamıştı. neyse getirdi bu yeşil cin mi ne öyle bişey. içmeye başladık biz. bu iğrenç herif de arada serçe parmağını kulağına sokup sokup duruyo, yeşil cin denen mereti de sevmedim balıklar da buz gibi oldu iyice midem bulandı benim. bu sinirlendi, kavun kestiğimiz pıçaa kaptı. kesicem lan kulağı dedi. kesmessen erciksin olm dedim. laf herifin ağırına gitti kesti kulaa. neyse paketledik kulaa bunun hatuna hava yaparım dedi. lan kulağı hediye edeceene bi çiçek çikolata falan alaydın mal bebe dedim ankara şivemle. neyse sonra bu dedi ki, olm kulaaamda su var hala. e mal kulağın kepçesine mi kaçıyo su kulağın kepçesini kestin? esasen kulak içerlere doğru sinsice uzanan bişeydir. ama sokma içeri pıçaa beyni mal edersin dedim. daha sonraları da bu densiz bacıma başka bişiler kesip yollamış jest olarak. o günden sonra görüşmedim kendisiyle
Sosyal ağlarda paylaş

@Eternalus:

ehehe.. zuahha.

toktora gidiyorsun o hemencecik hallediveriyor. mutlu mesut çıkıyorsun.. gitmişken kulak burun boğazcıya neden isimlerinin sıralaması

1.kulak
2.burun
3.boğaz iken hep

1.boğaz
2.burun
3.kulak sırası ile muayene ettiklerini de sorarsan sevinirim.. belki de benim şansıma hep laz doktorlar düşüyordur.. bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...