Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firewall nasıl kapatılır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
xp için olansa, ağ bağlantının özelliklerine giriyorsun.. oradan gelişmiş bölümünde Internet bağlantısı güvenlik duvarı var, rahatça disable edebilirsin.. öyle bazı bilgisayardan anlamayan arkadaşlar, "KAPAMA ONU HEKIR GİRCEK KAPAMAA" diye bağırınıyor da.. :D bilgisayarında herhangi bir açık yok ise rahatça disable edebilirsin..

onun dışında bir firewall programı var ise uninstall et :D[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
bendede 2 tane var :) ne alakaysa söylemek geldi içimden :) geçen gün thanatos'a ss gondermiştim,"o iki tane ne laaan" diye bir tepki gelince çok gülmüştüm :) cable connection and the local network :D

*!ingilizce konuşturur öamusdhausdja*[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
hub? ne hub'ından bahsediyoruz bu arada? local network hub'ı bağlayınca 4 network connection icon mı geliyor windows'a.. atıyor muyuz yoksa ben konuyu mu anlayamadım?[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
windows bu baglantının ozelliklerini gosteremiyor.Windows yonetim alt yapısı bilgileri bozulmus olabilir.Bunu duzeltmek icin ,Sistem Geri Yuklemeyi kullanarak daha onceki bir zamana geri donun.Bunu donatılarda bulabilirsiniz

yazıyor ozelliklerde gelimis sekmesinde napıcam yardım lutfen
Mesaj tarihi:
BAğlantini cikar kablo yada dialupmudur artik nedir çikar sonra gir ağ özelliklerine bekle orda tak baglantiyi bak orda cikana sağ tikla özellikler de en sontadaki tab i seç ordaki işaretleri kaldir :)[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ
HiPeRaCtİvS
  • Yeni Oluştur...