Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Hı? Nasıl :,([hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Windwos'un kendi firewall'u mu[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 evet[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 xp için olansa, ağ bağlantının özelliklerine giriyorsun.. oradan gelişmiş bölümünde Internet bağlantısı güvenlik duvarı var, rahatça disable edebilirsin.. öyle bazı bilgisayardan anlamayan arkadaşlar, "KAPAMA ONU HEKIR GİRCEK KAPAMAA" diye bağırınıyor da.. :D bilgisayarında herhangi bir açık yok ise rahatça disable edebilirsin.. onun dışında bir firewall programı var ise uninstall et :D[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Bende şu sağ altta saatin yanında çıkan hedelerin orda bilgisayar çıkıo ona çift tıklayınca çıkan menuden kapanıo da o nası çıkıcak dur brz araştırıım[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: thelegbra, 20 August 2003 22:44 tarihinde demiş ki: "KAPAMA ONU HEKIR GİRCEK KAPAMAA" ahahahahah :D[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 thegalbara saol bende unutmusum ordan olduunuda bende direq sağ altta war:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bendede 2 tane var :) ne alakaysa söylemek geldi içimden :) geçen gün thanatos'a ss gondermiştim,"o iki tane ne laaan" diye bir tepki gelince çok gülmüştüm :) cable connection and the local network :D *!ingilizce konuşturur öamusdhausdja*[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Ben o 2 tane network icon'u ne demi$tim loglara bak bi :)[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Ha ewt onlar bendede war millet banada dio neki onlar die hatta bende bir ara 4 tane idi[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 1 pc'de 4 ethernet.. o da güzel..[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Hub die bi teknoloji geliştirildi:)4 ethenet'e grk yoq ztn olur mu 4 ethernet:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 arkada$in pci slot'lari her ay ciftle$ip cogaliyo :D[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 hub? ne hub'ından bahsediyoruz bu arada? local network hub'ı bağlayınca 4 network connection icon mı geliyor windows'a.. atıyor muyuz yoksa ben konuyu mu anlayamadım?[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Walla dedim yaw bilmiourum die hub ile 3 bilgisayar hatta bzn 4 bilgisayar bağlı o iconlardan da 4 tane gördüm ben ama dediim gibi anlamam etmem sadece gördüm[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 windows bu baglantının ozelliklerini gosteremiyor.Windows yonetim alt yapısı bilgileri bozulmus olabilir.Bunu duzeltmek icin ,Sistem Geri Yuklemeyi kullanarak daha onceki bir zamana geri donun.Bunu donatılarda bulabilirsiniz yazıyor ozelliklerde gelimis sekmesinde napıcam yardım lutfen
nizsaints Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 BAğlantini cikar kablo yada dialupmudur artik nedir çikar sonra gir ağ özelliklerine bekle orda tak baglantiyi bak orda cikana sağ tikla özellikler de en sontadaki tab i seç ordaki işaretleri kaldir :)[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ya olmadı uff saol yinede [Bu mesaj -NaMeLeSs- tarafından 21 January 2004 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar