DalamaRtheDarK Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Arkadaşlar, dediğim gibi paladin, necro falan seçebileceğimiz runuo ile çalışan bir server buldum fakat mallar loginini vermemişler yada ben bulamadım. Bulursanız buraya yazabilir misiniz? http://www.ironmaidenuo.com/index.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 adamlar kocaman harflerle söyle yazmıs -------- To Join IRON MAIDENUO Shard; Account creation is FREE Log in and have fun!!!!! -------- runuo kullanan serverlara girmek icin uogateway e ihtiyacın var verdigim linkden indirdikden sonra shardın loginini cekerek girebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 uog kurduktan sonra LOG ON TO IRON MAIDEN HERE linkine tıkla[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DalamaRtheDarK Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Sağol Taz, bu arada ben Fistandantilus.. O linke basıyorum, gateway açılıyor fakat my servers veya public servers kısmında hiçbir şey göremiyorum. Bi anlat yaw nasıl yapcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DalamaRtheDarK Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Bir soru daha: Mavi ve aotuacc olan shardlara girdiğimde entering britania da kalıyor. Pff valla deli etti bu sorunlar, şimdi ne yapmalıyım? (3d deniyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 3d de sorun varmıs entering britannia da kalıomus 2d normal giriomus.[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DalamaRtheDarK Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar