Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Evet arkadaşlar,en sonunda beklenen set tüm Dünya ile birlikte Türkiye'de de çıktı.Biraz bahsedelim; Uzun zamandır bekliyordum ama tarihini bilmiyordum,dün nette gezinirken rastladım bayağı sevindim.Yarın İstanbul'a dönüyorum C.tesi günü yapacağım ilk şey gidip almak :) İçeriği ise bayağı iyi,5 dvdlik bir setten bahsediyoruz. Filmin 5 farklı kurgusu bulunuyor bu sette; -Alternatif müzik ve seslendirmeler ile ham Kurgu -Orjinal 1982 UK kurgusu -1982 USA kurgusu -1992 Yönetmenin Kurgusu -Set için hazırlanmış,yepyeni bir dijital kurgu Yapım belgeselleri ise bilindik şeyler ama hepsinden bol bol koyulmuş,bazıları; -Set için filmin ekibiyle yapılan yeni röportajlar -Filmin Yapım süreci üzerine bir belgesel ki yapım süreci çok tartışmalı bir filmdi Blade Runner. -Deneme çekimleri vs. Daha ayrıntılı bilgi için ideefixe Setin fiyatı 55 milyon,D&R'larda 60 milyona satılıyormuş sanırım.Benim gibi koleksiyon yapanlar varsa düşünmeden almalılar. Koleksiyon yapmıyorum ama orjinali de bulunsun diyorsanız "Blade Runner Final Cut" diye 2 DVD'lik bir versiyonu daha çıktı.En son kurgusunu içeriyor set,22 milyondu sanırım. Ve ideefixe'de kült adlı kullanıcının yorumu üzerine birkaç siteyi gezdim.Kullanıcının dediği şey bize hep feci koymuştur zaten.Yurtdışında çıkan böyle setlerin çoğunda eklerde Türkçe altyazı bulunurken Türkiye'de aylar sonra çıkan aynı,bazende eksik setlerde Türkçe altyazı olmaz.Bunda da öyleymiş sanırım.Yurtdışından 85-100YTL arasında bir fiyata getirebilecek durumunuz varsa US ve UK baskılı setleri alabilirsiniz.Nitekim bizde satılan sette ekler arasında Türkçe altyazı seçeneği yokmuş. Şuan net konuşamayacağım dediğim gibi seti C.tesi günü alacağım büyük ihtimal,deneyip adam gibi yazsam şuraya daha iyi olur :) Hehe bunun yanında arada sırada bu bölüme DVD'ler hakkında da topic açma kararı aldım :) Faydamız dokunsun millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 oo iyi haber hemen alayım gidip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Gördüm ben de geçende fakat param yoktu alamadım maalesef =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 eyw DarKRideR... modlugunun hakkını veriyorsun hakkaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 sağol tharkas :) Biraz önce geldim dışarıdan,Ultimate ile birlikte Apocalyps Now Redux!'u da aldım,onu da artık inceleyip yazarım :) Şunu diyebilirim ki Blade Runner Ultimate verdiğiniz her kuruşa değer.Daha kutuyu açar açmaz büyüleniyorsunuz.Kutunun içinde 5 Dvd,bir zarf içinde kartpostal şeklinde çizimler,Ridley Scott'tan saydam bir plastik üzerine yazılmış imzalı teşekkür yazısı bulunuyor.Ham Kurgu'yu biraz izleyebildim güzeldi bayağı fakat ham kurguda Türkçe altyazı bulunmuyor :( Diğerlerine de bir ara bakarım,şimdilik alın diyebilirim sadece pişman olmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bu akşam aldım..içi çok güzel olmuş..daha izlemedim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 offffffff bitmiş ya nası kacırdım bunu amazondan koyucam siparişi artık bekle babam bekle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 valla elimdekini satıp bende yenisini almayı planlıyorum yurtdışından,nitekim eklerde Türkçe seçeneği yok TR'de satılanların ama İngiltere ve Amerika baskılarında varmış :) Gerçi hepsini izledim ve anladım çoğunu ama olsun elimizde düzgünü olsun,ya da ne gerek var diyip kenara atacam hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Ben alacaktım ama bir arkadaş son anda uyardı: İsveççe altyazı bile varken Türkçe altyazı yok. Bu durumu, başka ülkelerde artan setlerin yerel versiyonları çıkana kadar yedirmeye çalışanlar dışında birşeyle açıklanabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 güzel mi bu arada kötü olsada alınır ya br sonuçta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 güzel ben beğendim bide deckard ın replicant olup olmadığı ile ilgili soruyu cevaplandırıyor eklemeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Set kendine verilen parayı sonuna kadar hak ediyor,yani bu şeylerle ilgilenen biriyseniz mutlaka edinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bluray olayı otursun sunu alacam http://www.amazon.com/Runner-Five-Disc-Ultimate-Collectors-Blu-ray/dp/B000R6PKP2/ref=pd_bbs_sr_2?ie=UTF8&s=dvd&qid=1203069019&sr=8-2 dvd koleksiyonum yok zaten, blu yapacam bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Ben bi sevemedim şu filmi ya.Kampüste yayınladık herkes tiksindi filmden:D Ama öle bi anlattınız ki benimde alasım geldi seti:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar