wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 hergün şehit verirken, mecliste teskerenin günlerce haftalarca sarkması, büyükanıtın isyan etmesi sürekli çıkarın artık bitirelim demesi fakat kimsenin sallamaması. niye bu olaylarda kimse tepki vermiyo da büyük anıt PKK meclise girdi diyince bir anda HOLOLOLO asker de kimmiş, memur parçası, valalala diye yorumlar oluo hiç anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Viktor said: hukukcuyum diyorsun verilen yetkileri bir goster bakalim yasalarla sonrada TSK ozel hizmet kanununu ve TSK ya anaysada verilen yetkileri incele yaz buraya TSK Ic Hizmet Kanununun 35. maddesi ne diyor? "Silahlı Kuvvetlerin vazifesi, Türk yurdunu ve Anayasa ile tayin edilmiş olan Türkiye Cumhuriyeti"ni kollamak ve korumaktır." bitmistir o kanunun son maddesi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 kanuna ters birşey olursa birileri müdahale eder zaten merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 büyükanıt ordudan ayrılıp parti kursun öyle yapsın bu açıklamayı diyorum ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 silahlı kuvvetlerin, darbe yapma hakkı varmı mesela? veya "kominizim cok pis bişidir, kırmızı giyinmeyin aman" deme hakkı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 wildpervert said: kanuna ters birşey olursa birileri müdahale eder zaten merak etme son maddesi bakanlar kurulu yürütür. yani sorumluluk hükümette. ne güzel yasalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Türkiye Cumhuriyeti'ni kollamak kavramının içini doldurman gerekiyor. Bunun için de kanunun tamamını buraya koyman lazım, gel birlikte inceleyelim. Ayrıca Lopeth, evet siyasiler uğraşmıyor PKK ile, ilkel komünal bir toplum olmadığımız için iş bölümü denilen bir şey var toplumumuzda, siyasiler siyasetle uğraşıyorlar, askerin de dağlarda PKK ile uğraşması lazım, ama TSK devletin verdiği yetkiyi aşıp siyasinin işini yapmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 birşeyleri bilirsin ama ona muhalif ters gitmek daha eğlencelidir ya, bu da öyle birşey bence. arkadaşlar türkiye askeri bir ülkedir. sizin ne konuştuğunuz ne tartıştığınız yada meclisin ne tartıştığı çok mühim olmayabiliyo çeşitli noktalarda. ne derseniz diyin, böyle birşey var, ama unutmayın ki bütün dünya bizi 80milyon parçaya ayırmaya çalışırken, bizi koruyanlar onlar, her gün şehit verenler onlar. kimdir onlar, biz. türkiye cumhuriyeti vatandaşları. benim özüm at-avrat-silah dan gelir. güvendiğim tek birşey varsa o da askerdir. eğer türkiye'de, askerine güvenemiyorsan o zaman türkiye çoktan bitmiştir. daha oturup tartışcak bir şey de yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 seçilenlerin oluşturduğu bir anayasada seçilenlerin değiştiremediği şeyler varsa siz ne demokrasisinden bahsediyorsunuz direk verin meclisi genelkurmayın eline hiç değilse ikilik çıkmaz mutlaklık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Türkiye'yi askeri ülke yapan zaten asker. Olmayalım askeri bir ülke diyoruz biz de, istemiyoruz askeri ülke olmak diyoruz. Darbeler de yetti muhtıralar da diyoruz. Yoksa herkes AKP'ye bayıldığından mı onlara oy verdi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ya hayretler içindeyim, türkiyeyi kuran kim, biz, savaş, asker, teey tey olmayın askeri ülke de görün, bi de diyon ya millet akp ye bayıldığı için mi oy verdi diye. hakkaten seçimden önce sizlerden az olduğunu umuyordum ama kömüre oy verenlerden çok daha acizsiniz bunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 asker baska bir memlektin bizim degil ondan oluyor zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Türkiye'in içinde bulunduğu konumdan dolayı, söz gelimi bir isviçreden ya da isveçten daha askeri bir ülke olması gerektiğine katılıyorum. Hatta amerikadaki gibi askerlerin perde arkasından hükünmeti yönetmesindense, hükümetle bir tartışma içersinde sonuçlara varmasını tercih ederim. Sorunu çıkacağı nokta, askerin tek karar veren mekanizma haline geldiği gün olur. Fakat ülkede ağırlığını kullanarak fikir belirten kurumlar/bölümler olması doğaldır ve diyalog oluşturur. O kurumların veya bölümlerin de halk tarafından ne kadar destek gördüğü kurumların kendine çeki düzen vermesi için bir ölçüt birimi olabilir (lütfen şimdi hükümet ne kadar destek gördü asker ne kadar gördü tartışmalarına girmeyelim :p ) Bu noktada askeri kurumun Türkiye için yine bir isviçreden ve isveçten daha önemli olduğunu hatırlatmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 O muhtıra yayınlanmasaydı AKP'nin oyu yine %50'lere dayanacak mıydı? Bu soruyu insanların bazen kendi kendine sorması gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 işte bu senın düşüncelerin wild, baskalarınınkinide bizimkileride dinlemezsen, aha 80 milyon parcaya bölünürüz bi güzel, bütünlük herkezin senın düşündüklerine katılması değil, fakrlı düşüncelerin bi arada bulunabilmesidir. ve hayır efendim türkiye askeri bir ülke değildir, asker bizi yönetmez, halk asker için calışmaz, insanlar savaşmak için doğmaz türkiyede. Ama asker, halkı korumak için savaşır. sen kendini at avrat silah hissediyo olabilirsin, bu benımde savaş cığırganı asker aşığı olmamı gerektirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 siyaset mantık işidir.Asker duygusaldır NOKTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 seçim günü bölünme başladı zaten, rahat olun. asker seni öyle bir güzel yönetir ki aklın feleğin şaşar. valla ne derseniz diyin, bu bizim kaderimiz. yarın bölündüğümüz zaman huzur içinde pariste takılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ha konuşmuyoruz yanı? böle karizmatik laflar atarak sekiyoruz ortalıkta, ok o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ...Ve milliyetçilik sivri dişlerini gösteriverir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 @ardeth ordu el koysun diyen üni mezunları oy kullansın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Ordu el koymasın, ordu kendini ilgilendiren konularda hükümet ve halkla diyaloğa girebilisin. edit: Unutmayın ki burda bunu ne kadar başarılı yaptığını değil yapıp yapmaması gerektiğini tartışıyoruz dolayısıyla bunu yapış metodlarını argüman olarak sunmanız tartışmaya fazla birşey katmayacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bir yere varmıyor sorun o, ben yukardaki mesajın başında dedim ki, bazı gerçekler vardır ama ona muhalif gitmek daha eğlencelidir diye. burda ne kadar konuşursan konuş gene askerin tepende olduğu ve olacağı, asker gittiği zaman ülkenin başına nelerin geleceğini, 91 den sonra pkk ya karşı verilen mücadelenin durduğu, yoketmeye uğraşılmadığı, çünkü askerin devletin elinde olduğu, fakat şuanda sınırötesi operasyonla tamamen kurtulmak adına, verilen mücadeleler zaten hiç birşeyin göstergesi değil dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 muhtirayi nasil yorumladiginiza baglar ben "darbe olmasin lan inadina akp ye verelim" dusuncesini sacma buluyorumki harbiden sacma cunki asker secim sonuclarini dinlemiyor darbe ozunde antidemokratik oldugu icin demokratik sesi sallamaz ha nasil etkisi oldu "baba ekonomi guzel gidiyor koalisyon donemindeki gibi kriz hebele hubele nede olsa asker var bak muhtira verdi bu adamlar rejimin aleyhinde bisey yaparsa asker bunlarin kulagini cekecegini soyledi zaten" ki ilki olsa daha mutlu olurdum kisisel dusuncem bu ulke vatandaslarinin "nede olsa asker var" diyip kendi sorumluluklarindan kacmasi askeri kurtarici olarak gormesi dogru degil 80 sene oldu tepeden inme demokrasiyi hala benimsiyemediniz uyanin kendi ulkenize vatandas oalrak siz sahip cikin her halti askerden beklemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 @breedan ya kim ordu el koysun diyo ben anlamıyorum, konuyu nasıl böyle noktalara çekiyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bugun 29ekim1923 olsaydı eğer, yaşasın cumhuriyet kuruldu diye topik açsak, yemin ediyorum o zamanki tepkilerden daha çoğu gelirdi. hakkaten bunu düşündüm yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar