Burax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 + Tayyipcan ben fakirim gibi bişi demiş davayı açanlar da 4taksitte ödeyebilir ya da harbiden fakirse o 3kuruşu da almayız demişler 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ofh çok ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 E bu adamin cezai ehliyeti var mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 simdi resmi olarak basbakan sehitlere hakaret etmistir diyebiliyoruz yani. ulan yazdigimi soyle bir dusundum cok aci bir durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 kelleyi kurtardım sanırsın tayyip efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 urmesque said: valla davayı açmayı düşünüp şehit ailelerini toplayan teyze bugün haber türke çıktı ve "biz ona değeri kadar dava açtık" dedi. bende helal olsun teyzeme dedim..benden de bir helal olsun kocaman bir helal olsun hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 4 kurus etmiyen adam diye buna derler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Teyzem çok pis ayar vermiş (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar