Masticore Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Yeni nesil 4 gb İpod nano'mu satıyorum.Garantisizdir. Alanı 12 gün oldu . üstünde çizik mizik hiç birşey yoktur. Kutusu ve içinden çıkan alet edavatlar'ıda veriyorum.(Kulaklık,usb kablosu) Gümüş rengidir. İstediğim fiyat 200ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Sormamın mahsuru yoks, neden satıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Çünkü ipod video alıcam. Temiz ve yeniyse video ile takas'ta düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Tabi birebir takas olmaz heralde + para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Ben talibim. Tabi anlaşabilirsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar